La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV posa en marxa per als ajuntaments de la Safor un curs de formació

0
240
Pepe Marín, director de la Cátedra de Innovación.

La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV, en col·laboració amb el projecte europeu O-City.org, ha posat en marxa el curs de formació: “Creació de continguts multimèdia per al món digital O-City” que ha oferit als ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes, i a les Mancomunitats de la Safor i la Valldigna.

El projecte O-City.org, finançat pel programa europeu Erasmus +, té com a objectiu descobrir, dinamitzar i convertir en motor econòmic i educatiu el patrimoni cultural i natural de les ciutats. La proposta del projecte és clara: injectar tant coneixements tècnics com d’integració professional a la promoció el patrimoni cultural i natural de les ciutats que hi participen, creant models que qualsevol ciutat puga seguir més tard.

La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV, que compta en el seu patronat amb els ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes, és conscient de les dificultats travessades pels mateixos per a realitzar les tasques de formació i integració laboral dels seus ciutadans durant la pandèmia. Per aquest motiu aquest curs, que pretén millorar les competències digitals de la ciutadania, s’ofereix en línia i gratuït, perquè els ajuntaments de la comarca de la Safor ho difonguen entre la ciutadania interessada.

El curs generarà com a treball final dels estudiants continguts multimèdia sobre elements patrimonials dels pobles de la comarca de la Safor. Aquests continguts podran ser mostrats en el món O-City.org si els ajuntaments corresponents així ho volen.

S’ofereixen 40 places en línia. Per al procés de selecció es compta amb la col·laboració d’Urbalab Gandia. Les inscripcions es realitzaran dins la seua web: https://www.urbalabgandia.com/es/agenda-2/.
Els aspirants hauran de complir uns requisits mínims com disposar d’ordinador, connexió a internet i facilitat per instal·lar programes de programari lliure. A més, s’han establert uns criteris de selecció per al cas en què hi haja una sobre demanda del curs.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  NWS4 abordará el coaching nutricial el 7 de febrero con el experto Antonio Solanes en Gandia

Per garantir l’accés al curs a tota la ciutadania de la comarca, de manera orientativa s’han establert les següents quotes, que s’aplicaran només en el cas de sobre demanda del mateix: Gandia 18 places, Oliva 6 places. Tavernes i Mancomunitat de la Valldigna 6 places i Mancomunitat de la Safor 10 places.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here