La carretera CV-652 a Moixent estarà tallada un mes per les obres sobre el barranc de la Bastida

0
1315
El diputat Pablo Seguí supervisant unes obres en la CV-652

L’actuació, que compta amb un pressupost de 117.856 euros i un termini d’execució de 5 setmanes, augmentarà l’ample de la plataforma de manera que es puga passar d’un a dos carrils de circulació

Des d’aquest dilluns i fins al pròxim 5 de desembre la carretera CV-652, que uneix Moixent amb la CV-660, romandrà tallada al trànsit amb motiu de les obres d’ampliació del pont sobre el barranc de la Bastida. L’actuació, que està sent executada per la Diputació de València amb una inversió de 117.856 euros, té per objecte augmentar l’ample de la plataforma en aquest punt, l’estretor actual del qual impedeix el pas dels vehicles en tots dos sentits de forma simultània.

Segons ha explicat el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, “d’aquesta manera, es mantindrà la continuïtat dels dos carrils de circulació en tot el traçat de la CV-652, ara interromputs a l’altura de la Bastida, la qual cosa millorarà notablement la seguretat dels usuaris”. Durant el temps que duren les obres, el termini de les quals d’execució s’estima en cinc setmanes, l’àrea de Carreteres recomana utilitzar com a itinerari alternatiu entre Moixent i la CV-660 les autovies A-35 i A-33.

També aquest dilluns han començat les obres de millora del sistema de contenció i renovació de muralletes del pont sobre el barranc Maluc, situat en la CV-600, que uneix Simat de la Valldigna amb la CV-50. Per a facilitar els treballs, durant tota aquesta setmana es procedirà al tall del sentit creixent entre els punts kilométricos 20,750 i 21,800, i es desviarà als vehicles per la carretera Rajolar en direcció a Benifairó de la Valldigna i per la CV-602.

Ambdues obres formen part del projecte de millora de drenatge i seguretat vial en diverses carreteres de la demarcació de l’Alcúdia, que inclou més d’una vintena d’actuacions en les comarques de la Costera, la Canal de Navarrés, la Safor i la Vall d’Albaida amb una inversió global d’1,6 milions d’euros. Entre les actuacions a executar s’inclouen millores en sistemes de drenatge i de contenció, intervencions en glorietes urbanes, renovació de senyalització vertical i reparacions de ponts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here