La carretera CV-640 entre l’Olleria i Montaverner estarà tallada entre el 7 i el 14 de novembre

0
1191
LOlleria-Monteverner 2
Croquis de la situació d'obres i dels camis alternatius

La carretera CV-640 que uneix les localitats de l’Olleria i Montaverner estarà tallada entre els dies 7 i 14 de novembre debut a obres de «condicionament i reforç» segons ha informat la Diputació de València. Per donar servei al trànsit s’ha recordat des de la corporació provincial que es podran utilitar els camins ‘d’el Rodat’ i ‘d’Alfarrasí’, així com l’accés des de la carretera CV-40.

La carretera CV-640 integra la Xarxa Bàsica Local de la Diputació de València i és l’accés natural al polígon idustrial ‘El Carrascot’, consta d’una amplada de set metres i actualment té un ferm que descriu l’administració com «bastant deteriorat». Les obres projectades per la Diputació preveuen «l’adequació del traçat a les necessitats del trànist existent a la zona» que es farà a través de l’execució de diverses vies de servei, l’ajust en planta i l’alçat de vàries zones perilloses, l’ampliació de la calçada a una secció mínima d’11 metres i les millores del ferm, drenatge i senyalització.

La Diputació de València anuncia que en esta obra s’executaran dues noves rotondes, una d’accés a l’Olleria i una altra al polígon d’ ‘El Carrascot’; un nou accés a este mateix polígon; i dues vies de servei d’accés als camins agrícoles de la zona, una altra per l’accés al tanatori, i una última d’accés al polígon industrial ubicat a l’entrada de l’Olleria.

A conseqüència d’estes obres es tallarà durant una setmana el tram de l’accés est a l’Olleria des de la CV-60 fins la nova rotonda ubicada junt al tanatori de l’Olleria, facilitant un itinerari alternatiu des de la CV-60 per l’accés oest per als vehicles pesants, i per camins de servei per als vehicles lleugers.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí