La carretera CV-640 entre l’Olleria i Montaverner estarà tallada entre el 7 i el 14 de novembre

0
629
LOlleria-Monteverner 2
Croquis de la situació d'obres i dels camis alternatius

La carretera CV-640 que uneix les localitats de l’Olleria i Montaverner estarà tallada entre els dies 7 i 14 de novembre debut a obres de “condicionament i reforç” segons ha informat la Diputació de València. Per donar servei al trànsit s’ha recordat des de la corporació provincial que es podran utilitar els camins ‘d’el Rodat’ i ‘d’Alfarrasí’, així com l’accés des de la carretera CV-40.

La carretera CV-640 integra la Xarxa Bàsica Local de la Diputació de València i és l’accés natural al polígon idustrial ‘El Carrascot’, consta d’una amplada de set metres i actualment té un ferm que descriu l’administració com “bastant deteriorat”. Les obres projectades per la Diputació preveuen “l’adequació del traçat a les necessitats del trànist existent a la zona” que es farà a través de l’execució de diverses vies de servei, l’ajust en planta i l’alçat de vàries zones perilloses, l’ampliació de la calçada a una secció mínima d’11 metres i les millores del ferm, drenatge i senyalització.

La Diputació de València anuncia que en esta obra s’executaran dues noves rotondes, una d’accés a l’Olleria i una altra al polígon d’ ‘El Carrascot’; un nou accés a este mateix polígon; i dues vies de servei d’accés als camins agrícoles de la zona, una altra per l’accés al tanatori, i una última d’accés al polígon industrial ubicat a l’entrada de l’Olleria.

A conseqüència d’estes obres es tallarà durant una setmana el tram de l’accés est a l’Olleria des de la CV-60 fins la nova rotonda ubicada junt al tanatori de l’Olleria, facilitant un itinerari alternatiu des de la CV-60 per l’accés oest per als vehicles pesants, i per camins de servei per als vehicles lleugers.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Bèlgida acull la 11a Mostra de Teatre Amateur de la Vall d'Albaida que comença diumenge

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here