La Canera de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida aconseguix l’adopció de 302 gossos, el 98% dels recollits

0
2563
Els animals seran recollits i es respectarà el seu benestar.

Des de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida es fa una crida a la responsabilitat a l’hora de regalar mascotes a Nadal

Un total de 302 gossos dels 386 que han sigut recollits per la Canera Municipal de la Vall d’Albaida han sigut adoptats aquest 2018 i altres 80 han sigut recuperats pel propietari. Aquestes xifres indiquen que, fins al 30 de novembre, un 98% dels gossos que han entrat a les instal·lacions han eixit d’aquestes amb propietari, un 4% més que durant 2017.

A més, el passat any la canera va recollir 420 animals, el que indica que previsiblement es tancarà l’any amb una disminució del 8,1% de gossos perduts o abandonats. El conseller responsable d’aquesta àrea, Pep Estornell, destaca que “tot i que encara hi ha molt treball per fer, aquestes dades són molt positives i només constaten el gran esforç de totes les persones que treballen diàriament a la Canera Municipal” i recorda que “aquesta no només presta servei als municipis de la Vall d’Albaida sinó també a altres del Comtat o la Safor”.

D’altra banda, amb l’arribada del Nadal des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Canera volen fer una crida a la responsabilitat a l’hora de regalar mascotes. Cada any, als mesos d’abril i maig augmenten el nombre de recollides, ja que són els mesos en els quals el cadell que s’ha regalat a Nadal ja s’ha fet gran. De la mateixa manera passa amb l’arribada de les vacances d’estiu. “És per això que volem recordar que un animal no és un joguet i que aquest no és només per a passar una temporada, sinó que és responsabilitat del propietari cuidar de les seues necessitats d’alimentació, salut, higiene i recer. A més, si es decideix adquirir una mascota, sempre recomanem decantar-se per adoptar, ja que hi ha molts animals esperant una nova família. Esperem que la campanya escolar de sensibilització encetada aquest any anime a la nostra xicalla a ser més sensible cap a les nostres mascotes.” explicava Estornell.

Cal recordar que tots els gossos que ixen de la Canera Municipal ho fan vacunats contra la ràbia, desparasitats, amb xip i passaport. A la web canera.mancovall.com es pot consultar tots els animals que van passant per les instal·lacions i que estan disponibles per a la seua adopció.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí