La brigada de desinfecció anticovid d’Ontinyent finalitza els seus treballs després de més de 100 desinfeccions en espais públics

0
3364
Imatge d'operaris realitzant tasques de desinfecció a Ontinyent.

El personal del programa ECOVID ha estat en actiu durant 6 mesos gràcies a una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació de 48.412,45 euros

Les persones contractades per l’Ajuntament d’Ontinyent amb ajuda del Consell dins el programa ECOVID a la ciutat han finalitzat la seua activitat, després de 6 mesos de treballs de prevenció de la Covid-19. En concret, han estat 4 efectius que van estar contractats amb una subvenció autonòmica de 48.412,45€ i seleccionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Els 2 oficials d’obra i dos peons d’obra durant aquest temps han executat més de 100 actuacions de desinfecció en carrers, parcs, bus urbà i instal·lacions municipals. Així mateix, també han executat accions de senyalització d’esdeveniments públics per garantir el compliment de l’aforament en les activitats organitzades pel consistori.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que «la tasca realitzada per aquestes persones ha sigut molt important perquè ens ha ajudat a mitigar i previndre la Covid-19 a la ciutat durant els mesos més durs de la pandèmia», assenyalava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí