La Biblioteca de l’Olleria rep un premi ‘Maria Moliner’ per les seues activitats d’animació lectora

1
1026
Biblioteca l'Olleria
La biblioteca es va inaugurar fa poc més d'un any

La Biblioteca de l’Olleria ha estat una de les distingides dins de l’edició de 2009 dels premis Maria Moliner a l’animació lectora. Els guardons, que enguany compleixen la seua XII edició, són concedits pel Ministeri de Cultura, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i la Fundació Coca-Cola Juan Manuel Sáiz de Vicuña, entre els municipis de menys de 50.000 habitants. La biblioteca municipal de l’Olleria, que es va inaugurar l’octubre de 2008, rebrà com a premi un lot bibliogràfic de 200 llibres, principalment de temàtica infantil i juvenil.

Des de l’Ajuntament de l’Olleria sinforma que la biblioteca realitza activitats d’animació lectora en col·laboració amb els centres escolars, per tal de fomentar des de l’infantesa l’afició pels llibres i la lectura. Per a la regidora de Cultura, Àgueda Micó, la concessió d’este premi «ratifica la línia de treball de la biblioteca, i possiblilita l’entrada de dos centenars d’exemplars per al fons bibliogràfic d’este servei municipal» que actualment compta amb 1.450 socis.

Entre les activitats desenvolupades dins la iniciativa d’animació lectora s’ha realitzat el ‘Carnet de la imaginació’, el qual, segons Micó «ha generat que molts xiquets i xiquetes s’hagen animat assíduament a la biblioteca». Així explica que el gener deste any es va lliurar als xiquets un carnet amb 40 caselles buides, que han anat omplint-se amb un encuny, cada vegada que retiraven un llibre de la biblioteca, i finalment aquells que en desembre tinguen totes les caselles plenes rebran un premi.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí