La Biblioteca de l’Eliana impulsa els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb activitats per a tots els públics

0
780

La Biblioteca Municipal de l’Eliana durà a terme, des del 4 d’abril fins al 3 de maig, diferents accions orientades a la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), mitjançant activitats formatives i amenes que desperten l’interés dels jóvens.

Els ODS són 17 objectius impulsats per Nacions Unides amb la intenció d’erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres.

Cartell de presentació de les activitats.

El dia 4 d’abril, dijous, hi haurà celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil. Actuarà el contacontes Jordi García Vilar, amb una història que ajudarà a transmetre objectius com la importància de la salut i el benestar, la igualtat de gènere i la fi de la pobresa. A més l’acompanyarà un gosset com el que protagonitza el conte.

Durant les vacances de Pasqua, hi haurà tallers per a jóvens, sempre vinculats als ODS. Els majors de 12 anys tindran un taller de robòtica, dimarts 23, i un altre sobre “Booktubers”, -aficionats a la literatura que fan videos en Youtube opinant sobre llibres-, dijous 25.

Per als que tenen entre 8 i 12 anys, hi haurà un taller de Programació informàtica el dimecres 24. Cal inscriure’s prèviament per a participar en els tallers, bé apuntant-se a la Biblioteca o escrivint al correu electrònic biblioteca@leliana.es

El dia 3 de maig, per al públic adult i dins del projecte Biblioteques Humanes, Claudia García Giraldo, una refugiada colombiana defensora dels drets humans, contarà la seua experiència personal per a arribar al nostre país.

Estes activitats formen part d’una iniciativa de la Fundació Musol i la Generalitat a la qual es va adherir la Biblioteca de l’Eliana des del començament, donat el seu caràcter de dinamitzador social i cultural.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here