La Bibliopiscina d’Ontinyent acull una activitat d’animació lectora infantil

CaixaBank - MyBox

0
841
Bibliopiscina d'Ontinyent
Bibliopiscina d'Ontinyent

Xiquets i xiquetes usuaris de la piscina municipal d’estiu d’Ontinyent han gaudit estos dies d’una activitat d’animació lectora infantil inclosa a la “Bibliopiscina”, iniciativa posada en marxa per primera volta enguany per l’Ajuntament. La “Bibliopiscina”, ubicada junt a l’entrada dels vestuaris, es posa en marxa amb els becaris del programa La Dipu et Beca de la Diputació de València, per tal de posar a l’abast dels usuaris de la piscina un total de 400 llibres de diferents temàtiques per a llegir al recinte durant l’estiu.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les persones, Sayo Gandia, i el regidor de Biblioteca, Àlex Borrell, visitaven esta setmana la “Bibliopiscina” coincidint amb la realització d’una activitat d’animació lectora infantil que incloïa la interpretació del conte sobre el músic Gomis editat per l’Ajuntament i un posterior taller que incloïa la realització de retallables i viseres. Per ara són precisament els menuts els principals usuaris de la “bibliopiscina”, ja que els llibres més demandats són els de lectura infantil.

Gandia i Borrell destacaven l’interès de la iniciativa “per promoure la lectura entre els xiquets i xiquetes de manera lúdica i relaxada en la piscina d’estiu”. La “Bibliopiscina” romandrà oberta en horari de 11:00 a 19:00 hores fins al 19 d’agost, i per fer ús de la mateixa sols cal mostrar el Carnet de Biblioteca, DNI, Passaport o la Targeta de residència a més de facilitar un telèfon. Per als menors de 14 anys es necessita la supervisió d’un adult que ha d’aportar qualsevol d’aquestos documents. El material sols es pot utilitzar dins del recinte de la piscina i cal tornar-lo al punt de la “Bibliopiscina” quan s’haja acabat la seua lectura o consulta. Sols es pot agafar un material per persona però si es desitja es pot reservar per al dia següent poder seguir la seua lectura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here