La 60 edició del Concurs Internacional de Paella de Sueca inclourà una semifinal nacional

0
1089
Showcooking d'una paella de Sueca a Fitur

Esta semifinal s’unirà a les que durant els pròxims mesos se celebraran en llocs tan dispars com ara Tasmània (Austràlia), el Japó, Puerto Rico, Mèxic i, previsiblement, Costa Rica, el Perú, els EUA i Dinamarca

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, ha presentat durant estos dies en FITUR alguna de les novetats introduïdes en esta edició que promet ser molt especial en complir-se el seu 60 aniversari.

A més de la presentació que s’ha realitzat del restyling del cartell, els organitzadors del Concurs han anunciat que, enguany, junt a les semifinals internacionals, s’organitzarà una a nivell nacional “per a atendre la gran demanda de participació que ens arriba procedent de restaurants de tota Espanya”, ha assenyalat la regidora responsable del certamen, Manoli Egea. Esta semifinal, la data de la qual està encara per determinar, s’unirà a les que durant els pròxims mesos se celebraran en llocs tan dispars com ara Tasmània (Austràlia), el Japó, Puerto Rico, Mèxic i, previsiblement, Costa Rica, el Perú, els EUA i Dinamarca; el que demostra la universalitat i l’interés que desperta el nostre plat a tot el món.

Precisament en FITUR, el showcooking oferit pel coordinador del Concurs, Jesús Melero, elaborant una paella en directe per a tots els presents, amb els ingredients de la recepta oficial del certamen, va ser seguit amb gran interés per un gran nombre d’espectadors que, en finalitzar, van poder degustar-la.

Les FFMM de Sueca per primera vegada en FITUR

La comitiva desplaçada a FITUR va comptar, per primera vegada, amb la presència de les màximes representants del col·lectiu faller de Sueca, les falleres majors, Alicia Falcó i Helena Mompó. La iniciativa, procedent de la Junta Local Fallera, va comptar amb l’aprovació immediata de la regidora de Turisme, Manoli Egea, i l’alcalde, Dimas Vázquez, els quals han assenyalat l’encert de la decisió i la bona promoció que han realitzat de la nostra festa també més internacional. “Estem molt agraïts per haver comptat amb la presència de les Falleres Majors de Sueca i representants de la Junta Local, com el seu president. Volem donar-los les gràcies per la seua col·laboració i la seua predisposició en tot moment”, ha assenyalat la regidora, Manoli Egea.

En el dia dedicat a la Comunitat Valenciana en FITUR, Alicia i Helena, junt al president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, i els representants institucionals del consistori, l’alcalde, Dimas Vázquez, i les regidores Manoli Egea i Celia Beltrán, van rebre a les més altes institucions del govern valencià, com el president de la Generalitat, Ximo Puig; la vicepresidenta, Mónica Oltra; i el diputat provincial de Turisme, Jordi Mayor; entre altres personalitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here