La 31a Mostra de Titelles de la Vall d’Albaida lliurarà el seu primer guardó honorífic

0
806
Cartell de la 31a MIT
Cartell de la 31a MIT

La Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida (MIT) torna amb un nou equip directiu, un nou guardó honorífic anual i un enfocament renovat que es presentarà la setmana pròxima a la seu de la Diputació de València.

La MIT, organitzada per la Mancomuniat de la Vall d’Albaida, donarà a conéixer les propostes de la 31a edició el pròxim dimarts, 27 d’octubre, a les 12h, en el Palau de la Scala de la Diputació de València i que servirà per a fer entrega de la primera edició del guardó honorífic amb el qual comença aquest nou període.

A l’acte de presentació assistiran el president de la Diputació, Jorge Rodríguez; el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar; el diputat de Cultura, Xavier Rius; la diputada de Teatres, Rosa Pérez Garijo; i el director artístic de la MIT, Josep Policarpo.

Més de 370 companyies

En 30 edicions de la MIT, més de 370 companyies han transformat la Vall d’Albaida en un gran teatre. Ara, una de las mostres deganes de les arts escèniques valencianes arranca una etapa carregada de novetats.

Enguany, del 5 al 8 de novembre, la MIT portarà una selecció de les millors peces de teatre amb titelles de companyies valencianes, nacionals i internacionals, a més d’un programa d’activitats paral·leles.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí