L’11é Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida recaptarà fons per a persones de l’espectre autista

0
1609
Imatge d'una de les curses del circuit de la Vall d'Albaida

La nova edició del circuit, que es presentarà el pròxim 8 de març, inclourà noves proves en diferents municipis a benefici d’Inclou-TEA

L’11é Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida tornarà a tenir un vessant solidari recaptant fons, en aquesta ocasió, per a Inclou-TEA, l’Associació per a l’Educació i Inclusió de les Persones en l’Espectre Autista de la Vall d’Albaida.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, recorda que aquesta competició esportiva “és una de les més importants de la comarca i que amb més participants compta. A més té un caràcter solidari molt important; l’any passat aconseguíem recaptar més de 1.800 euros per a l’associació ANIMA per a ajudar-los en el seu treball amb persones amb càncer i les seues famílies. Esperem aquest any poder ajudar també a Inclou-TEA i col·laborar amb tota la tasca que fan a la comarca”.

Aquesta nova edició del circuit es presentarà el pròxim 8 de març a les 19:30 hores al Saló d’Actes de la Mancomunitat de Municipis. A l’acte es donarà a conéixer diferents novetats, com per exemple localitats que s’afegeixen al circuit, i el calendari de competició d’aquest, que començarà al mes d’abril i s’allargarà fins a octubre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí