Jutgen a un jove per traure-li els ulls a un taxista a Ontinyent per no pagar-li una carrera de 30 euros

0
1674

El taxista, que ha patit una ceguera quasi completa i no pot terballar, demana 400.000 euros d’indemnització

La fiscal demana tretze anys de presó i una indemnització de més de 400.000 euros més interessos com a condemna per a un jove, Aitor T.M., que va atacar a un taxista després d’intentar no pagar la carrera des de València al poble d’Ontinyent, colpejant-li i danyant-li els ulls amb els dits fins al punt d’haver-li deixat pràcticament cec.

L’Audiència Provincial de València celebrarà el judici demà dilluns i per a aqueixa vista la fiscal ha presentat un escrit d’acusació que relata com l’acusat va detindre el taxi el dia 19 de març de 2015 i li va proposar al seu conductor, José Antonio, que li portara a la població on vivia per 30 euros.

L’acusat va detindre el taxi i li va proposar al seu conductor, José Antonio, que li portara a la població on vivia per 30 euros.

El conductor li va dir que preferia posar el taxímetre i tots dos van acordar que pararia el cotxe abans d’arribar a Ontinyent per a assegurar-se del cobrament del servei.

Sobre les 5.30h, quan el conductor es disposava a detindre el taxi com havien acordat, Aitor es va descordar el cinturó amb la intenció d’eixir del vehicle, davant la qual cosa el conductor va subjectar el seu braç, la qual cosa va donar lloc a una discussió que va culminar amb l’agressió sorprenent d’Aitor al taxista, sempre segons l’escrit de la fiscal.

El jove es va abalançar sobre el conductor posant els seus genolls sobre el pit d’aquest i li va ficar els dits en els ulls. Quan el taxista va eixir del vehicle després d’aconseguir llevar-li’l de damunt, va continuar colpejant-li i va tornar a danyar els seus ulls ficant els dits en els globus oculars. Quan la víctima estava semi inconscient, ho va espentar a una cuneta, va entrar en el taxi i li va robar la seua motxilla, que contenia 140 euros i un datáfono, i tot això seria recuperat poc després.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Tartuga d'Ontinyent arribarà als cines de Xina

Greus seqüeles

El jove es va abalançar sobre el conductor posant els seus genolls sobre el pit d’aquest i li va ficar els dits en els ulls

Les lesions causades al conductor li han produït greus seqüeles, entre elles la pèrdua de visió quasi completa, amb la incapacitat laboral consegüent.

El fiscal demana 9 anys i 6 mesos per a l’acusat, per un delicte de lesions agreujades, i 3 anys i 6 mesos de presó per un altre delicte de robatori amb força, a més de les citades indemnitzacions, a les quals se sumen més de 11.000 euros que li reclama per despeses la Generalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here