El jutge rebutja suspendre d’urgència la recuperació pública de l’Hospital d’Alzira com demanava Ribera Salut

0
673
Hospital de la Ribera a Alzira

Ribera Salut va comunicar a la Generalitat la presentació d’un recurs contenciós administratiu sol·licitant la suspensió del procés “pel bé dels ciutadans”

L’Hospital d’Alzira continua el seu camí per tornar a ser públic. La Conselleria de Sanitat Universal ha superat el primer entrebanc presentat per l’empresa concessionària de la gestió de l’àrea de salut de la comarca, Ribera Salut, en veure que el TSJCV haja informat de que el jutge ha rebutjat suspendre d’urgència el procés de reversió, com demanava l’empresa.

D’esta forma els terminis continuen endavant per tornar a la gestió pública l’àrea de salut prevista per a l’1 d’abril de 2018 i engegada fa unes setmanes per tindre un any de coordinació i tutel·lar el procés de reversió.

Ribera Salut va comunicar el passat dia 10 al departament que dirigeix Carmen Montón la presentació d’un recurs contenciós administratiu contra les normes de la reversió en el qual se sol·licitava la suspensió del procés “pel bé dels ciutadans”.

Segons ha informat el TSJCV, la Sala contenciosa administrativa (Secció 5a) considera que no existeixen “circumstàncies d’especial urgència” ni danys irreversibles que justifiquen una mesura tan excepcional com la suspensió de l’acte administratiu sense escoltar a l’administració demandada.

Per tal motiu, el TSJCV acorda tramitar per la via ordinària la petició de suspensió cautelar de la resolució administrativa en tant es resol el fons de l’assumpte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here