Junts estem recuperant la nostra economia

CaixaBank - MyBox

0
1616
Joan Sanchis.

M’estime Ontinyent. No hi ha cosa que em faça més goig que veure créixer i observar els canvis dels seus carrers, als seus parcs o els seus edificis perquè aquests canvis solen traduir-se en una millora de la qualitat de vida de la ciutadania. Per això, quan es va declarar l’Estat d’Alarma i van haver de tancar-se comerços i suspendre l’execució d’obres, des del Govern de Jorge Rodríguez ens vam posar en marxa per crear un pla d’acció que ajudara als que anaven a ser els sectors més afectats de la nostra societat.

El Pla Tornem Junts es va dissenyar quan encara estàvem atenent l’emergència sanitària perquè érem conscients que la pandèmia anava a deixar pas a una crisi econòmica que caldria enfrontar amb mesures concretes i immediates. No podíem esperar a pensar mesures econòmiques quan passara l’emergència sanitària perquè els nostres veïns i veïnes ja estaven sofrint les conseqüències econòmiques derivades del confinament.

Per això, molt abans que l’Estat d’Alarma finalitzara el Pla Tornem Junts ja estava en marxa. Un dels sectors que s’està impulsant precisament és la construcció. Amb prop d’un milió d’euros s’estan executant desenes d’intervencions en tots els barris de la ciutat el que ens permet ajudar a les empreses de construcció i afins com són arquitectes, enginyers, electricistes, llanterners o subministradors de material, per continuar millorant la nostra ciutat. Com he dit, veure millorar els espais públics és un autèntic goig i, especialment en un moment clau com el que estem vivint. Des del Govern d’Ontinyent hem duplicat el nostre esforç i ha valgut la pena. A través del Pla Tornem Junts empreses ontinyentines estan realitzant millores a tots els barris de la nostra ciutat. Hem aconseguit que les nostres empreses continuaren treballant, i per tant, que es mantingueren llocs de treball.

Les obres que s’estan executant no formen part de projectes de gran envergadura, sinó d’intervencions per millorar edificis públiques, la mobilitat als carrers, els parcs i espais naturals o el Poliesportiu i un llarg etcètera. En definitiva, són obres i serveis que ens han servit per atendre necessitats municipals com reparacions que permeten millorar la qualitat dels serveis i espais. Així mateix, la resta d’inversions com el nou local d’AFAO, les obres al Museu Tèxtil o les obres als diversos col·legis de la ciutat continuen en marxa perquè a través d’aquestes intervencions la nostra joventut gaudisca d’unes instal·lacions de qualitat i adaptades al segle XXI, continuarem avançant en la construcció d’una ciutat més segura i còmoda per als vianants i oferirem noves oportunitats per vindre i gaudir d’Ontinyent.

Per sort o per desgràcia, en les pitjors circumstàncies com és sofrir una pandèmia mundial hem demostrat que veníem a treballar pels ontinyentins i ontinyentines i que anàvem a donar-t’ho per Ontinyent i, per això no ens cansarem de demanar que la resta d’administracions superiors, que disposen de competències i majors recursos econòmics, impulsen també ajudes com nosaltres estem fent per a ajudar a la nostra ciutadania. Tots els ontinyentins i ontinyentines hem fet sacrificis durant el confinament per protegir-nos uns a altres. Ara, a més, hem de treballar per reduir al màxim els efectes econòmics d’aquesta pandèmia. Junts ho estem aconseguint.

Joan Sanchis-Regidor de Territori d’Ontinyent (La Vall ens Uneix)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here