La Junta Local Fallera de Xàtiva també recomana reservar la ‘plantà’ fins la nit del 15 de març

0
2929
Falla República Argentina, guanyadora de la secció espeical de Xàtiva en 2016

La JLF de Xàtiva també fa diferents recomanacions de seguretat en les festes falleres pels efectes del temporal a les comarques valencianes

Davant el temporal que torna a assotar a les comarques valencianes, la Junta Local Fallera de Xàtiva ha anunciat que, igual que la Junta Central Fallera, llança unes recomanacions de cara a mantindre la seguretat en la ‘plantà’ dels monuments fallers.

Així la Junta Local Fallera de Xàtiva recomana no avançar la tradicional Plantà de monuments fallers i reservar-la en la mesura dels possibles a la nit del 15 de març.

Així afegeixen que caldrà fixar un perímetre de seguretat suficient al voltant de les falles per tal d’evitar que l’estructura puga causar cap dany material o personal en cas de caiguda.

Si les comissions falleres hagueren de cancel·lar qualsevol activitat en la via pública, es recorda la conveniència de fer-ho amb suficient antelació.

Es recomana que les comissions demanen si cal una revisió de la fixació de les seues carpes (en cas de tenir-ne) a les empreses contractades en el muntatge.

Es recorda parar especial atenció a la seguretat de tots aquells elements de les terrasses de bars susceptibles de patir els efectes del vent.

Cal recordar els telèfons 092 i també el 112 com les vies per a canalitzar qualsevol avís d’incident que es vulga fer per part de la ciutadania.

La junta local conclou amb un “precaució amb el temps aquestos dies. Per unes falles sense incincents”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here