Julià Engo optarà a repetir com a alcalde de l’Olleria tornant a encapçalar la candidatura de Compromís

0
1524
Julià Engo

L’alcalde de l’Olleria afirma que «per a mi és un orgull haver aconseguit la confiança de l’assemblea local per continuar el projecte de Compromís»

Julià Engo tornarà a optar a l’alcaldia de l’Olleira, càrrec que ja ha exercit durant 6 anys en dues etapes diferents. Així serà després de que l’assemblea de Compromís a l’Olleria aprovara este cap de setmana la seua candidatura per tornar a encapçalar la llista de Compromís.

En paraules del candidat i alcalde de l’Olleria: “Per a mi és un orgull haver aconseguit la confiança de l’assemblea local per continuar el projecte de Compromís a l’Olleria. Un projecte, que aquesta legislatura, ha aconseguit grans objectius que han transformat l’Olleria en 4 anys, després de la paràlisi del període PP-GdO”.

Entre els objectius aconseguits el candidat de Compromís destaca la creació de la gratuïtat del Centre de dia i de l’Escola Infantil, els 85 autònoms i empreses beneficiàries del pla R-Activa per la promoció econòmica, la reducció del deute en un 73,5%, l’App Municipal, les zones de residus sòlids urbans 24hores, la renovació de la zona degradada de la Font Vella, la inversió a la zona industrial del Carrascot, el reasfaltat i adequació de carrers, l’eliminació de barreres arquitectòniques, unes festes per diverses i plurals, la rehabilitació de la Casa Santonja, les millores en les instal·lacions esportives o la reforma de la primera planta del centre de dia.

Ara mateix Julià Engo treballa, conjuntament amb l’assemblea local, “per configurar una candidatura local que sume la gent que ara mateix estem governant l’Ajuntament, amb noves incorporacions que aporten noves idees per continuar avançant i fent de l’Olleria el poble que totes i tots volem. Mantenim l’experiència i alhora renovem, des del treball en equip i, és clar, des del valencianisme, l’esquerra i l’ecologisme”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí