Jubilats de Fontanars visiten la Diputació dins el programa ‘Sona la Dipu per als Majors’

0
585
Recepcion jubilados de Fontanars dels Alforins foto_Abulaila
Els majors han fet un dinar i han vist un espectacle

Un grup de jubilats de Fontanars dels Alforins ha visitat hui les dependències de la Diputació del València dins el programa impulsat per l’administració provincial ‘Sona la Dipu per als Majors’. El col·lectiu de la Vall d’Albaida ha assistit acompanyat d’un altre de la localitat de Sant Antoni de Benagéber (l’Horta) i han estat rebuts al Saló de Plens per Amparo Mora, diputada responsable de Benestar Social.

Abans de cedir la paraula als alcaldes de les respectives localitat, Mora ha recordat que la Diputació ofereix altres programes per persones majors com són ‘El Rebost de la Dipu’, ‘Els majors ballen’ o ‘La Dipu t’acosta als balnearis’. El batlle de Fontanars, Vicente Ribera, ha donat gràcies a la diputada per la recepció i ha agraït a esta administració la seua col·laboració en la construcció d’un centre cívic creat expressament per als majors.

Després d’un esmorzar oferit al pati del Palau d’Scala de la Diputació de València, la comitiva s’ha traslladat a visitar el MuVIM i la Beneficiència, on ha hagut lloc un dinar de germanor entre els jubilats de les dues localitats, finalitzant la jornada amb un espectacle de varietats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here