Juan Perro, Els Amics de les Arts i Raimundo Amador, en el cartell de les Nits al Castell 2018 de Xàtiva

0
3021
Juan Perro tancarà el festival de Xàtiva

L’alcalde de Xàtiva fa públic a FITUR el cartell del 21é Festival Nits al Castell que es completarà amb les actuacions de Maria Arnal, Marcel Bagés i Maika Makovski

Juan Perro, l’alter ego de Santiago Auserón (ex de Radio Futura), Raimundo Amador i Els Amics de les Arts, seran els principals atractius del 21é Festival Nits al Castell de Xàtiva que se celebrarà el pròxim mes de juliol a Xàtiva.

El cartell ha estat presentat este dimecres per l’alcalde de Xàtiva a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), com ja va fer l’any passat. Les actuacions es completaran amb les actuacions de Maria Arnal, Marcel Bagés i Maika Makovski.

El cicle de concerts, que tindran tots a les 23h a la fortalesa xativina, començarà el dia 7 de juliol amb l’actuació del blues flamenc de Raimundo Amador amb la seua guitarra. La següent actuació tindrà lloc el dia 14 quan pujaran a l’escenari Els Amics de les Arts, un dels actuals majors exponents del pop català, grup conformat per Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué.

Per al dia 21 està programat un doble concert, que començarà amb Maria Arnal i Marcel Bagés, que usen el pop per recordar la memòria i les tradicions en cançons tant en castellà com en català. La vetlada es completarà amb l’actuació de Maika Makovski, la compositora i cantant que oferirà el seu pop-rock en anglès als assistents.

El festival acabarà amb l’actuació de Juan Perro el 28 de juliol, un veterà de l’escena del pop-rock espanyol que, després de capitalitzar a Radio Futura va llançar la seua carrera en solitari aprofundint amb el mestisatge amb arrels llatines.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí