Juan Perro, Els Amics de les Arts i Raimundo Amador, en el cartell de les Nits al Castell 2018 de Xàtiva

0
2576
Juan Perro tancarà el festival de Xàtiva

L’alcalde de Xàtiva fa públic a FITUR el cartell del 21é Festival Nits al Castell que es completarà amb les actuacions de Maria Arnal, Marcel Bagés i Maika Makovski

Juan Perro, l’alter ego de Santiago Auserón (ex de Radio Futura), Raimundo Amador i Els Amics de les Arts, seran els principals atractius del 21é Festival Nits al Castell de Xàtiva que se celebrarà el pròxim mes de juliol a Xàtiva.

El cartell ha estat presentat este dimecres per l’alcalde de Xàtiva a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), com ja va fer l’any passat. Les actuacions es completaran amb les actuacions de Maria Arnal, Marcel Bagés i Maika Makovski.

El cicle de concerts, que tindran tots a les 23h a la fortalesa xativina, començarà el dia 7 de juliol amb l’actuació del blues flamenc de Raimundo Amador amb la seua guitarra. La següent actuació tindrà lloc el dia 14 quan pujaran a l’escenari Els Amics de les Arts, un dels actuals majors exponents del pop català, grup conformat per Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué.

Per al dia 21 està programat un doble concert, que començarà amb Maria Arnal i Marcel Bagés, que usen el pop per recordar la memòria i les tradicions en cançons tant en castellà com en català. La vetlada es completarà amb l’actuació de Maika Makovski, la compositora i cantant que oferirà el seu pop-rock en anglès als assistents.

El festival acabarà amb l’actuació de Juan Perro el 28 de juliol, un veterà de l’escena del pop-rock espanyol que, després de capitalitzar a Radio Futura va llançar la seua carrera en solitari aprofundint amb el mestisatge amb arrels llatines.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La moción de censura en El Poble Nou de Benitatxell se votará 9 meses después de presentarse

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here