Xàtiva inicia la programació juvenil d’estiu amb l’expo-fest de Madafaka & The Toxic Kiwis

0
1477
La mostra de Xàtiva s'inicia este 3 de juny

L’exposició és una mostra d’il·lustracions que plasmen situacions quotidianes i llocs emblemàtics de la ciutat de Xàtiva, de forma crítica i satírica

La Regidoria de Joventut de Xàtiva presenta l’exposició ‘Socarrats Brains’, realitzada per MADAFAKA & The Toxic Kiwis que enceta la nova programació trimestral de juny, juliol i agost de la Casa de la Joventut i de la qual es podrà gaudir en el hall d’aquesta, des del 2 fins al 16 de juny. L’exposició és una mostra d’il·lustracions que combina l’estil còmic i caricaturesc i que plasma situacions quotidianes i llocs emblemàtics de la ciutat de Xàtiva, de forma crítica i satírica.

A més, el dia 3 de juny s’inaugura l’exposició amb una festa en el pati de la Casa de la Joventut en la qual es pot gaudir d’una paella per a dinar a càrrec de ‘La Cueva del Bigfoot’, comprant un tiquet de 3 euros que ja està disponible a la Casa de la Joventut, ‘El Minibar’ i ‘Sabor Saity’. També hi haurà cervesa de tirador i cocteleria sense alcohol de part de ‘El Minibar’ i ‘La Industrial Setabense’, i un concert de música amb grups com Pau Grau (Música Noxtra), Ghost Transmission, Hollow i MDFK.

L’entrada a la festa d’inauguració és totalment lliure i gratuïta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here