Joventut ofereix aquests dies l’activitat ‘De casa a Xàtiva’ amb la participació de joves músics locals

0
586
Ajuntament de Xàtiva

Vora una desena de grups i joves de la ciutat adscrits al Registre d’Artistes Musicals de Xàtiva participaran d’aquesta proposta musical

La regidoria de Joventut de Xàtiva impulsarà un nou projecte per tal d’apropar als domicilis música local dels joves artistes, grups o Djs de la ciutat, durant el període de confinament pel coronavirus.

La proposta, que es publicarà a les xarxes socials d’Info Jove (Facebook i Instagram), va començar dimarts amb un vídeo explicatiu de presentació a càrrec de la regidora de Joventut Lena Baraza qui va agrair a totes i tots els participants la seua predisposició, i va explicar que «aquesta idea ha nascut del registre d’artistes musicals que tenim a la regidoria de Joventut amb la intenció d’entretindre a la població de Xàtiva i mostrar la qualitat i la diversitat musical que tenim a la nostra ciutat».

En total participaran vora una desena de joves artistes i grups locals com ara María Sánchez Vílchez, Miryam Fasanar, Lai Badia, Lucía Molina, Javi Galán Patiño, DJ Vercher, The Handmakers, Noelia i Sara Fernández, i Dj Bruno Mateu. Els vídeos tindran una durada d’entre 2 i 4 minuts i oferiran una cançó o peça de l’artista o el grup.

Des d’InfoJove s’ha animat a tots els artistes musicals que encara no ho hagen fet, a inscriure’s al Registre d’Artistes Musicals joves de Xàtiva per tal de tindre’ls en compte en futures activitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here