Joventut amplia l’oferta anual de Xàtiva de viatges

0
1329
Lena Baraza, regidora de Joventut de Xàtiva

Entre els viatges hi ua un al Saló del Manga de Barcelona, a Port Aventura, a l’estranger i diversos a la neu fins al pròxim estiu

La Regidoria de Joventut de Xàtiva ha presentat una programació anual de viatges per a públic juvenil, organitzats amb la col·laboració de l’empresa Nautalia Viajes. El primer serà una eixida de cap de setmana del 4 i 5 de novembre al Saló del Manga de Barcelona. En el preu de l’excursió està inclòs l’autocar des de Xàtiva, l’estada d’una nit a Barcelona, desdejuni i l’entrada al saló d’un dia. El preu és de 95 € amb Carnet Jove i 105 € per a adults.

La següent eixida serà a Port Aventura, els dies 18 i 19 de novembre. Pel preu de 140 € amb Carnet Jove (o 150 € sense) s’inclou l’entrada al parc temàtic els dos dies, l’autocar d’anada i tornada i una nit a l’hotel dins del parc en règim de mitja pensió.

L’eixida a la neu, donada l’alta demanda, s’ha decidit incrementar l’oferta de viatges a la neu. D’aquesta manera, s’organitzaran viatges d’un dia a Javalambre, d’anada i tornada amb tot inclòs (autocar, forfait i segur de viatge) els dies 28 de desembre, 27 gener i 3 de març, per 47 € amb Carnet Jove o per 57 € els adults. El preu de lloguer del material, el cost serà de 10 € per persona. També hi ha possibilitat d’un suplement de classes d’esquí per 17 € per persona.

També s’ofereixen viatges de més duració. Així, del 29 de desembre a l’1 de gener, hi ha la possibilitat d’acomiadar l’any en Espot, una estació d’esquí en els Pirineus que és l’única situada al costat de un Parc Nacional. Per solament 310 € (320 € en adults) s’inclou tot: autocar des de Xàtiva, forfait per als tres dies i segur de viatge i d’esquí, allotjament en Hotel Or Blanc, tres desdejunis i dos sopars a més del sopar de cap d’any.

Joventut organitza dos viatges més. El primer d’ells tindrà lloc del 19 al 21 de gener, amb destinació a Grandvalira (Andorra). Per 185 € amb Carnet Jove o 195 € adults es pot gaudir de l’autobús d’anada i tornada, 2 nits en l’Hotel Panorama situat al centre d’Andorra , dos desdejunis, forfait i assegurança de viatge i esquí.

Finalment, del 16 al 18 de febrer es pot concloure la temporada d’esquí a Sierra Nevada (Granada). Per 198 € o 208 € els adults s’ofereix l’autocar, dos nits en l’Hotel Los Àngeles, dos desdejunis, forfait i assegurança de viatge i de esquí.

La temporada de neu s’acaba però els viatges continuen. En Pasqua, del 31 de març al 7 d’abril, s’organitza un viatge per recórrer el Camí de Sant Jaume per 399 € amb Carnet Jove o 409 € per adults. El preu inclou tot, transport, guia ,pensió completa, allotjaments i assegurances. I per a la Pasqua de Sant Vicent, viatge a Eivissa del 6 al 9 d’abril pel preu de 255 € amb Carnet Jove o 265 €. Inclou vol i trasllat, hotel amb mitjà pensió i assegurança.

Seguidament s’ofereix per al Pont de Maig una eixida a Peníscola del 28 d’abril a l’1 de maig, amb un preu de 121 € amb carnet Jove o 131 €, autobús, hotel amb pensió completa i assegurança. I per al cap de setmana del 12 i 13 de Maig, Musical a Madrid per 135 € amb Carnet Jove o 145 €, on inclou, transport, hotel i mitja pensió, entrada musical i assegurança.

I per a finalitzar s’ofereix als grups de joves estudiants ofertes molt interessant de 4 a 7 dies per a organitzar els seus viatges de curs o finals de curs, ofertes com Londres, Roma, París-Disney, Multiaventura, naturalesa i cultura.

Per a més informació i inscripcions als viatges, adreçar-se a la Casa de la Joventut en horari de 10 a 13 h de dilluns a dissabte i de 17 h a 20 h de dilluns a divendres o a les xarxes socials Infojove Xàtiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here