Xavi Sarrià, Josep Nadal, Marcos Úbeda i Feliu Ventura, en la nova Escola d’Estiu del Conservatori de Xàtiva

0
3355
Xavi Sarrià i Feliu Ventura estaran en el nou programa de Xàtiva

El programa de Xàtiva durarà dues setmanes i promourà el contacte dels joves de la comarca amb estils musicals com rock, el jazz o la música tradicional

Xàtiva tindrà una nova oferta estiva per als pròxims mesos amb l’escola d’estiu del Conservatori, la qual comptarà amb la participació d’artistes com Xavi Sarrià (Obrint Pas); Feliu Ventura, Josep Nadal (la Gossa Sorda) o Marcos Úbeda (Zoo).

Esta proposta pretén «impulsar noves iniciatives que enriquisquen la programació d’activitats d’una ciutat que vol ser referent cultural», segons la regidora de Conservatori, EmparPenadés, «i així obrir nous horitzons als joves i les joves músics de Xàtiva i les comarques centrals».

Penadés explica que amb esta escola d’estiu estos músics compartiran els seus coneixements amb els joves músics de la comarca «perquè facen un salt a altres estils com ara el rock, el jazz o la música tradicional». «Estem parlant d’un projecte singular que acostarà fins a Xàtiva els caps de cartell de la música feta, de moment, al País Valencià. Una oportunitat per passar 2 setmanes aprenent d’artistes consolidats”, remarca la regidora.

Concurs de Joves Intèrprets

Cal destacar que este anunci s’ha realitzat dins un desmentit del govern municipal a les acusacions del PP d’haver li quidat el Concurs de Joves Intèrprets, impulsat per l’anterior govern del PP.

Els populars de Xàtiva havien acusat al govern local d’haver acabat amb esta iniciativa per impulsar precisament esta Escola d’Estiu del Conservatori, no obstant Penadés ha recordat que «la 18a edició del concurs de Joves Intèrprets tindrà lloc en 2018» ja que el concurs «se celebra cada 2 anys. Es va celebrar l’any passat i per tant s’hauria de celebrar el 2018”.

Penadés ha contraatacat al PP afirmant que fa les crítiques «des del seu desconeixement i sense la més mínima sensibilitat cap a la cultura».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí