Josep Miquel Moya, exregidor de l’ajuntament de Gandia, es presenta a les primàries de Compromís per a ser Diputat a Les Corts

0
985
Josep Miquel Moya, exregidor de l’ajuntament de Gandia.

Després d’una legislatura com a director general d’Esports de la Generalitat en la que ha estat al front d’iniciatives com el foment de la presència de la dona en els òrgans directius de les federacions, l’impuls a l’esport escolar i inclusiu o les ajudes directes a joves esportistes, Josep Miquel Moya ha pres la decisió de presentar-se a les primàries obertes a la ciutadania que Compromís ha encetat per configurar el futur grup parlamentari en una legislatura 2019-2023 «per a consolidar les fites aconseguides en aquests quatre anys de Govern del Botànic».

L’exregidor de l’ajuntament de Gandia ha fet pública la seua intenció de presentar-se en les xarxes socials amb estes paraules. “Companyes i companys: ací estic, de nou, com sempre. En estos darrers quatre anys m’heu regalat l’honor de poder participar del primer govern del nostre país amb presència nacionalista. Una experiència impagable. Ara, davant del nou repte de consolidar i eixamplar la nostra representació a les Corts Valencianes, vull tornar a participar-hi en el procés de primàries de Compromís, amb l’objectiu d’aportar el meu bagatge al grup parlamentari (que serà més nombrós, no ho dubteu!). Des d’allí, com deia l’Ovidi (el nostre), i si així ho considereu, intentaré “dir paraules amb sentit, sense comèdies ni mentides” i col·laborar en una nova empenta per la transformació social i política del País Valencià.”

Josep Miquel Moya és un històric del nacionalisme a la ciutat de Gandia, formant part des dels inicis del valencianisme d’esquerres en la UPV, Bloc, fins a l’actual Compromís.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here