Josep Maria Flotats arriba a Ontinyent amb l’humor crític de ‘Serlo o no’

0
1139
Arnau Puig i Josep Maria Flotats estaran a Ontinyent

Flotats interpreta i dirigeix una obra a Ontinyent que adapta un text on es plantegen reflexions sobre la condició humana de forma àcida i incisiva

L’actor i director Josep Maria Flotats portarà la seua obra ‘Serlo o no. Para acabar con la cuestión judia’ el proper 26 de maig al Teatre Echegaray d’ Ontinyent. Es tracta d’una comèdia que adapta un text de l’autor francès Jean Claude Grumberg, que explica la història de dos veins que es troben habitualment a l’escala del seu edifici, i que quasi no es coneixen, fins que un d’ells s’assabenta per internet que l’altre és jueu. L’obra, on Flotats actua junt a Arnau Puig, s’articula a través d’un diàleg incisiu i una aposta per l’humor intel·ligent per a plantejar reflexions sobre la condició humana.

Flotats, de 78 anys, compta amb una extensa trajectòria al món del teatre, gran part d’ella a França, que ha estat reconeguda amb nombrosos premis com el Premi Nacional de Teatre del Ministeri de Cultura; Le Prix de la Critique Française i Prix Gerard Philipe al millor actor; o nombrosos premis MAX, a més d’estar condecorat amb la Medalla d’Or al Mèrit de les Belles Arts; la Creu de Sant Jordi; l’Ordre de les Arts i les Lletres del Govern Francés o la Legió d’Honor de la República Francesa.

Les entrades es poden adquirir al preu de 20 euros en anticipada a www.caixaontinyent.es i a la Casa de Cultura d’Ontinyent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here