José Luis Lagardera, coordinador del llibre de la Fira, nou cap de premsa de l’ajuntament de Xàtiva

0
546
José Luis Lagardera

El periodista José Luis Lagardera ha passat per diversos mitjans de comunicació, així com també pel gabinet de premsa del Consorci de Residus que també presideix Roger Cerdà

Qui ha estat el coordinador del llibre de la Fira de Xàtiva 2019, el periodista José Luis Lagardera, s’ha incorporat aquest dimecres a l’Ajuntament de Xàtiva com a nou cap de premsa. El periodista xativí arriba per a desenvolupar tasques de responsable de premsa i també s’encarregarà de les xarxes socials.

Lagardera ha treballat a mitjans com el Levante-EMV a la seua edició a la Costera, així com a les emissores Xtradio i la Cadena SER. Abans va treballar en l’Agència EFE, va ser corresponsal a Xàtiva de l’Agència Europapress i també va desenvolupar tasques de comunicació corporativa a diverses entitats, entre elles al Consorci de Residus (COR), presidit també per l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà.

Per la seua part Jesús Félix Soler, qui fins al moment era el cap de premsa a l’Ajuntament de Xàtiva, passarà a ocupar el càrrec de Director de Comunicació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here