Jorge Rodríguez visita les obres del Pla d’Inversions de Diputació a Quatretonda i Benigànim


0
617
Imatge de la visita de Rodríguez a Quatretonda
Imatge de la visita de Rodríguez a Quatretonda

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat les obres del PIFS (Pla d’Inversions Financerament Sostenibles) a Benigànim i Quatretonda. En esta visita Rodríguez ha destacat que este pla «és l’equivalent a quatre o cinc PPOS (Plans Provincials d’Obres i Serveis)», els plans provincials de l’antiga Diputació que, de cara al curs actual, quedaran arreplegats en un únic PPOS amb una dotació major, de fins a 30 milions d’euros.

En la mateixa línia s’ha expressat l’alcalde de Quatretonda, Enrique Benavent ha agraït al president els 86.000 euros del PIFS, amb els quals reformaran i donaran nous usos a les escoles velles, que en poques setmanes es convertiran en un centre sociocultural de referència.

Les escoles, que albergaven la biblioteca municipal en la planta baixa, comptaran a partir del pròxim mes amb un aula d’estudi, dos aules per a gent major i l’aula d’informàtica, que es traslladarà a les noves instaŀlacions. A més, l’obra inclou una sala d’exposicions, que completarà el centre sociocultural que els veïns varen demanar a l’Ajuntament a través d’una consulta ciutadana.

Després de la visita a les escoles velles, l’obra en què Quatretonda ha invertit els diners del PIFS, el president de la Diputació ha acompanyat l’alcalde en la inauguració d’una pista de pàdel i un frontó prop del camp de futbol.

En total, el PIFS ha destinat 3.955.114 euros als 34 municipis de la Vall d’Albaida, dels quals els ajuntaments n’han invertit 1.120.000 en la reurbanització de carrers. 540.000 euros més s’han gastat en equipament esportiu, una de les partides clau d’aquest pla ambiciós implementat per Jorge Rodríguez poc després d’aterrar en la Diputació de València.

Pel que fa a la visita de Benigànim Rodríguez, junt amb el diputat d’Hisenda Toni Gaspar, va presentar els pressupostos 2016 de la institució provincial a l’Espai Jove.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here