Ferraz veta a Jorge Rodríguez com a candidat socialista a Ontinyent

0
1909
Jorge Rodríguez
Jorge Rodríguez

L’Executiva Federal impedeix que Rodríguez concórrega com a candidat per estar suspès de militancia i no complir així els requisits que marquen els estatuts

Jorge Rodríguez no podrà presentar-se en les pròximes eleccions municipals sota les sigles del PSOE a Ontinyent. Li l’ho ha prohibit expressament la direcció socialista de Ferraz precisament en la jornada que acabava el termini per a presentar-se candidatures alternatives als alcaldes i no haver-se presentat cap a Ontinyent.

En una carta enviada aquest mateix dimarts per la Comissió Executiva Federal als secretaris d’Organització tant local com a comarcal de la Vall d’Albaida Ferraz recorda que sobre Jorge Rodríguez «pesa una suspensió cautelar de militància… pel que no compleix amb els requisits que exigeix el Reglament Federal de Desenvolupament dels Estatuts Federals per a poder optar com a candidat a les primàries d’aquesta localitat».

Jorge Rodríguez tenia previst presentar-se com a candidat i des de la direcció valenciana no s’havia posat fins al moment cap impediment. Aquest dilluns fins i tot el mateix líder del PSPV, Ximo Puig, afirmava que no serien «els jutges» sinó «l’ètica» qui determinaria si Rodríguez seria el candidat a Ontinyent.

Cal recordar que Jorge Rodríguez va haver de dimitir del seu càrrec de president de la Diputació de València no per ser la línia marcada per Ximo Puig, que es va mostrar més caut en el primer moment en el qual va esclatar el cas Alquería que investiga a Rodríguez, sinó que va ser José Luis Ábalos, secretari d’Organització del PSOE, qui va dictar que havia de renunciar al càrrec.

Jorge Rodríguez tenia previst presentar candidatura, donat que compta amb un suport gairebé absolut de l’agrupació local, en la qual no ha prosperat cap candidatura alternativa. Ara la qüestió a resoldre serà quin serà el cap de cartell, i si vindrà donada des de València o des de Madrid.

Des dels cercles propers a Jorge Rodríguez no es descarta la possibilitat de que l’encara alcalde es presente encapçalant una candidatura independent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí