Jorge Rodríguez anuncia el salt de la Vall ens Uneix a altres comarques veïnes

0
2342
Jorge Rodríguez celebra els seus resultats electorals

L’objectiu de la formació es créixer a través d’altres formacions independents locals per donar veu comuna davant d’institucions supramunicipals

La Vall ens Uneix no vol quedar-se només a la Vall d’Albaida. El partit independent impulsat per Jorge Rodríguez i dirigents afins provinents del PSPV d’aquesta comarca pretén fer el salt a comarques veïnes de la província de València una vegada aconseguit un cap de pont com són tres alcaldies a la Vall d’Albaida (Ontinyent, el Palomar i Bufali) i un diputat provincial.

L’alcalde d’Ontinyent explicava que el seu objectiu és “consolidar-nos en els llocs on ja estem, però també expandir el nostre projecte a tota la Vall d’Albaida i a la resta de comarques veïnes de la província de València”. El projecte que Jorge Rodríguez ha impulsat després de la seua eixida del PSPV per la seua investigació en el cas Alqueria es va iniciar presentant candidatura en sis municipis (Ontinyent, el Palomar, Bufali, Albaida, Agullent i Benissoda) tots ells en la partida judicial del diputat per Ontinyent, centrant així els seus esforços en aquest objectiu que van aconseguir amb uns 13.000 vots, ajudant a pujar a Joan Sanchis a l’escó en la Diputació de València.

Ara, menys de mig any després de les eleccions municipals obrin una nova etapa en la qual pretenen anar més enllà, per a això apunten que contactaren amb formacions independents amb regidors en diferents municipis. Jorge Rodríguez assenyala així dos motius per a emprendre el projecte, primer que “cada vegada estem notant més un cert cansament cap a les formes dels vells partits, dels partits grans, dels partits institucionalitzats”, i d’altra banda poder aglutinar a les formacions independents “i poder tindre una força comuna que els permeta alçar la veu davant d’altres administracions supramunicipals”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Vuelven las huelgas de metro y tranvía de Valencia del 13 al 19 de noviembre

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here