Jorge Rodríguez trasllada les reivindicacions d’Ontinyent als tres candidats al rectorat de la UV

0
1443
A les reunions també ha assistit el president de Caixa Ontiunyent

Entre estes destaquen la implantació de noves titulacions i de postgraus al Campus, la continuïtat d’Unisocietat o la creació de programes culturals

L’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, s’ha reunit estos dies amb els tres candidats que opten a donar relleu a Esteban Morcillo al front del rectorat de la Universitat de València. Així, el primer edil, acompanyat del President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, es reunia aquest dijous amb la candidata Mavi Mestre, i anteriorment ho feia amb els dos altres candidats al rectorat, Vicent Martínez i María Antonia García-Benau.

En estos encontres, Rodríguez ha traslladat una sèrie de reivindicacions per part de l’Ajuntament d’Ontinyent, entre les que es troba l’ampliació del nombre de titulacions al Campus d’Ontinyent, la implantació de títols de postgrau, la creació de programes culturals i esportius dirigits a l’alumnat del Campus o la continuïtat del programa Unisocietat. Les eleccions tindrà lloc el pròxim 22 de febrer.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí