Jorge Rodríguez, Pablo Seguí i Evarist Aznar seran els diputats provincials de les comarques

0
1182
Pablo Seguí (PSPV), Jorge Rodríguez (PSPV) y Evarist Aznar (PP)
Pablo Seguí (PSPV), Jorge Rodríguez (PSPV) y Evarist Aznar (PP)

Les comarques de la Vall d’Albaida, la Costera i la Canal de Navarrés tindran nous diputats provincials a la Diputació de València. Canviaran tots els noms i canviarà la majoria, igual que canviarà també la majoria a la corporació i, per tant, també de president.

Els anteriors  diputats, Alfonso Rus i Máximo Caturla (PP) diputats pels partits provincials de Xàtiva i Ontinyent, i Josep Lluís de la Piedad (PSPV) també per Xàtiva, seran rellevats per tres alcaldes, el d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i Pablo seguí, de Xella (ambdós socialistes) i per l’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar (PP). A més cadascú prové d’una de les comarques.

Cal recordar que els progressistes tindran majoria ara a la Diputació de València, destronant així a Alfonso Rus que no anava a repetir ja (retirat de la presidència pràcticament des que va esclatar un presumpte cas de corrupció per cobrament de comissions il·legals), però es quedaria també a les comarques, el president passaria de ser així xativí a ser ontinyentí. Jorge Rodríguez és el líder socialista favorit per ser escollit nou president.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí