Jorge Rodríguez es presentarà amb un partit independent, mentre el PSPV també tindrà llista a Ontinyent

0
982
Jorge Rodríguez en un acte públic a Ontinyent amb simpatitzants

Mentre l’encara alcalde aconsegueix el suport de la majoria de la que era la llista socialista local a la reelecció amb sigles diferents, el PSPV manté la fidelitat de Rebeca Torró i Jaime Peris

Jorge Rodríguez ho ha confirmat, es presentarà a les eleccions municipals d’Ontinyent per optar a un tercer mandat com a alcalde i ho farà sota unes sigles independents. Després d’una reunió d’urgència de l’agrupació socialista este dimecres, Rodríguez anunciava la seua decisió a través de facebook, qui assegurava que «després de parlar amb molta gent, escoltar opinions, compartir-ho amb la gent que sempre m’ha acompanyat als projectes i a la vida i reflexionar en el poc temps que hem tingut, hem decidit continuar endavant. Seré novament candidat a l’alcaldia d’Ontinyent amb un partit independent: La Vall d’Albaida ens uneix»; el seu comentari l’acabava amb les paraules que està convertint en el seu lema: «Tot per Ontinyent!!».

D’esta manera també es confirma l’ús del ‘pla B’, el pla d’emergència que es va constituir el passat mes de desembre amb la inscripció del partit ‘La Vall d’Albaida Ens Uneix’, a través dels seus afins. Aquest pla de contingència s’hauria pensat tenint en compte una eixida del PSPV de Jorge Rodríguez per la seua investigació en el cas Alqueria, eixida que es va confirmar dimarts després d’alçar-se el secret de sumari de la investigació.

A més, segons s’informa desde El Periòdic d’Ontinyent, estaria acompanyat de la pràctica totalitat d’integrants de la que fins ara era la llista socialista, excepte dels que eren els seus números 2 i 3: Rebeca Torró i Jaime Peris.

Sobre qui ha sigut mà dreta de Rodríguez durant els seus anys al capdavant de l’ajuntament encapçalaria la llista del PSPV, el mateix Jorge Rodríguez ha confirmat que es queda al partit socialista.

Actualment Rebeca Torró es secretària general del PSPV d’Ontinyent, diputada provincial (va prendre el relleu de Rodríguez després de la seua dimissió a la Diputació de València) i ara com ara també és la número 6 de la llista del PSOE al Congrés (un lloc que pràcticament li assegura un escó a la cambra baixa).

El mateix periòdic apunta que per poder presentar llista a Ontinyent els socialistes haurien de comptar amb gran quantitat de ‘cuners’, és a dir, membres que no pertanyen a la circunscripció per la qual es presenten, degut a l’ample suport que hauria rebut Rodríguez a la seua localitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí