Jorge Rodríguez demana que declaren en Alqueria càrrecs del PSPV i Compromís, entre ells Orengo i Amigó

0
1602
José Manuel Orengo, en la seua època de diputat provincial

L’expresident de la Diputació de València vol que declaren com a testimonis, junt als també socialistes Concha Andrés i Pablo seguí, i de membres de la coalició com Emili Altur, Josep Bort i Xavier Rius

L’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez ha demanat al jutjat d’Instrucció número 9 de València que investiga el cas ‘Alqueria’ de la seua etapa com a president de la Diputació de València, a alts càrrecs de PSPV i Compromís.

Concretament del PSPV Rodríguez demana que declaren davant del jutge a José Manuel Orengo, Concha Andrés i Pablo Seguí, i per Compromís a Maria Josep AMigó, Emili Altur, Josep Bort i Xavier Rius. La intenció és que aclarisquen als investigadors quin va ser l’acord que es va prendre per al futur de l’antiga Imelsa, que va passar a dir-se Divalterra i la contractació de la set alts càrrecs per a l’ens que va abocar a l’anomenat cas Alqueria.

D’esta forma Rodríguez ha demanat que s’interrogue als principals negociadors del pacte a la Diputació de València, negociació en la que es va abordar la gestió de l’antiga Imelsa, que havia provocat l’obertura del cas Taula. Va haver-hi qui va voler tancar-la en un primer moment, encara que després es va imposar la tesi de mantindre-la en funcionament canviant-la de nom per Divalterra.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí