Jorge Rodríguez critica el desconfinament per províncies perquè perjudica localitats limítrofes com Ontinyent

0
860
Jorge Rodríguez, i la regidora Natalia Enguix

L’alcalde apunta a un radi de distància com el mode més apropiat per a esta fase de desescalada de mesures de confinament pel coronavirus

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha criticat l’organització territorial per províncies per al desconfinament per la pandèmia del coronavirus com ha establert el Govern. Però Rodríguez tampoc aposta pel departament de salut, com es fa des de la Generalitat. Així l’alcalde apunta a un radi de distància com el mode més apropiat per a esta fase de desescalada de mesures de confinament.

Rodríguez ha dit que l’organització provincial «és una realitat superada» i més en casos de localitats limítrofes com el de la capital de la Vall d’Albaida, perquè «no té sentit que des d’Ontinyent puguem anar a Requena i no a Agres, per exemple».

Amb tot Jorge Rodríguez afirma que seria millor la organització per un radi màxim de quilòmetres per a cada localitat, de la mateixa forma que es limita a un quilòmetre l’eixida dels ciutadas respecte de les seues cases per poder passejar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí