Jorge Rodríguez anunciarà la intenció d’optar a un tercer mandat com a alcalde d’Ontinyent

0
973
Jorge Rodríguez, durant una roda de premsa en la seu del PSPV

Rebeca Torró, primera tinent d’Alcalde i Directora General d’Habitatge, optarà a ser la primera dona Secretaria General del PSPV d’Ontinyent

Jorge Rodríguez anunciarà el divendres a l’assemblea local del PSPV d’Ontinyent la seua intenció de presentar-se novament com a candidat a l’alcaldia de la ciutat. Amb esta serà la quarta candidatura que encapçalaria, després de la de 2007 (que va perdre) i les guanyades en 2011 i 2015.

La candidatura de Rodríguez estaria així pràcticament assegurada, donada la difícil possibilitat de que es presentara alguna candidatura alternativa en unes primàries locals socialistes, ja que suposaria contestar a la majoria absoluta més gran de la història de la democràcia d’Ontinyent que va aconseguir Jorge Rodríguez en 2015 i el va portar a la presidència de la Diputació de València.

En esta mateixa assemblea local del PSPV la 1ª tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent i Directora General d’Habitatge de la Generalitat Valenciana, Rebeca Torró, optarà a convertir-se en la primera dona en ser nomenada Secretària General del PSPV-PSOE d’Ontinyent. Torró rellevaria així a l’actual Secretari General, Pablo Úbeda, elegit per formar part de la Comissió Executiva Provincial del PSPV.

A nivell orgànic, Rebeca Torró ja va ser nomenada Secretària General de Joves Socialistes d’Ontinyent en l’any 2000; Secretària d’Organització del PSPV-PSOE de La Vall d’Albaida en 2004; i en 2013 Secretària Adjunta de Política Institucional de l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE que encapçalava l’actual Secretari d’Organització del PSOE a nivell estatal, José Luis Ábalos.

Torró avançava que la seua intenció en optar al càrrec és “donar un nou impuls al partit i fer-ho més proper a la ciutadania, tot dins una línia de continuïtat amb la gran tasca que ve fent-se des que Jorge Rodríguez es va posar al capdavant del partit i que ha servit per comptar amb el suport majoritari dels veïns i veïnes de la nostra ciutat. Per a mi seria un gran honor ser la primera dona en ser Secretària General dels i les socialistes d’Ontinyent i poder treballar també a nivell orgànic per continuar impulsant el projecte que lidera Jorge Rodríguez, un projecte que té en el creixement de la ciutat i la millora de la qualitat de vida dels ontinyentins i ontinyentines la seua raó de ser”, manifestava.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Comencen a Ontinyent les obres del CEEI Vall Blanca que invertiran 130.000 euros en millorar el centre

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here