Jorge Rodríguez anuncia un augment de l’atenció als majors amb nous programes a Ontinyent

0
913
Imatge de l'acte celebrat amb els pensionistes d'Ontinyent

L’alcalde realitza l’anunci durant un dinar amb la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) en el que participa també el Secretari General de la UDP de València

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat que el Govern d’Ontinyent va a augmentar l’atenció als majors en la nova legislatura amb la posada en marxa de programes “destinats a les persones que han donat tant per la ciutat, i que ara es mereixen que aquesta els corresponga”. Així ho manifestava el primer edil el passat dissabte al dinar anual de l’agrupació local de la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP), que tenia lloc al restaurant Aitana, i al qual es comptava també amb la presencia del Secretari General de la Federació Provincial de Jubilats UDP de València, José Vicente Rodrígo, i els regidors Paula Soler i José Rafael Sanchis.

L’alcalde explicava que des de l’Ajuntament “anem a ampliar i consolidar el programa Majors Actius, donant prioritat als viatges culturals, però també atendrem als majors que no poden estar tan actius per les seues dificultats. Per això posarem en marxa nous programes de la mà del nou regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, i també tenim previst desenvolupar un mapa de recursos comunitaris a disposició de les persones majors”, avançava. En l’acte es va lliurar un reconeixement per la seua tasca a la Presidenta de la UDP local, Enriqueta Vidal.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí