Jorge Rodríguez: “Amb més entitats com el Fons no assistiríem a estes crisis migratòries i humanitàries”

0
1265
El Fons Valencià per la Solidaritat ha celebrat la seua assemblea a Ontinyent

El Fons Valencià per la Solidaritat celebra a Ontinyent la seua Assemblea per a presentar els comptes per al 2018

El president de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha presidit per primera vegada a Ontinyent l’Assemblea General del Fons Valencià Solidaridat, en la qual participen 105 municipis i 9 mancomunitats de tota la Comunitat. Durant l’acte, els socis han aprovat els comptes per al 2018.

Jorge Rodríguez ha donat la benvinguda als assistents i ha assenyalat que «amb més entitats com el Fons no estaríem assistint a les crisis migratòries i humanitàries que vivim en l’actualitat» alhora que ha mostrat la seua satisfacció perquè Ontinyent, és per primera vegada amfitriona de l’Assemblea. Per la seua banda, la presidenta del Fons Valencià Solidaridat, Xelo Angulo, ha definit l’increment en el pressupost de l’entitat de «equilibrat, moderat i que podria augmentar amb l’entrada de nous municipis socis» i ha recordat que l’entitat municipalista de cooperació representa ja al 42% de la població valenciana.

L’Assemblea del Fons va aprovar les línies d’actuació per al 2018 que contemplen el desenvolupament de 13 projectes, com el d’Especialista Municipal Voluntari o la col·laboració amb la Direcció general de Cooperació i Solidaritat. També, projectes en el terreny, com el d’enfortiment de l’acció política de les dones i l’educació en diferents regions de Bolívia; el de desenvolupament integral i sostenible del turisme o l’enfortiment soci-productiu a Equador; o les beques d’alimentació en centres educatius a Colòmbia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí