Jorge Rodríguez agraeix la solidaritat de l’empresariat d’Ontinyent per atendre la crisi del coronavirus


0
2188
Jorge Rodríguez, en un acte amb l'empresari Chen Wu Keping

L’alcalde posa en valor les donacions i predisposició de moltes empreses per abastir la ciutat de material per evitar la propagació de l’epidèmia

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha agraït la solidaritat de l’empresariat ontinyentí per atendre les necessitats d’equipaments sorgides amb la crisi del COVID-19. El primer edil destacava com «un gran orgull» l’actitud de les empreses que estan prenent accions que ajuden a fer front a la situació, «i que ens mostren que d’esta situació tan negativa també podem traure lectures positives, hi ha gent bona que en els moments difícils contribueix a que el món puga eixir endavant».

El primer edil feia referència a les gestions realitzades des d’Ontinyent pel gerent del Centre Comercial El Teler, Chen Wu Keping, per tal de canalitzar l’adquisició per part del Govern Valencià de dos avions de Xina amb material sanitari per afrontar la crisi dels quals el primer ja ha arribat aquest dimarts. També al·ludia a l’empresa ontinyentina Publika, «que des del primer moment ha fet esforços perquè puguerem adquirir des de l’Ajuntament material totalment certificat i homologat que és molt difícil de trobar per l’alta demanda, com mascaretes, guants o bates».

A més a més, «cal fer menció molt especial a totes aquelles empreses que estan fins i tot fent donacions a fons perdut, de material que en molts casos estan produint ells mateixos seguint les indicacions necessàries per complir amb els requeriments de seguretat necesaris». En aquest sentit Jorge Rodríguez feia referència a empreses com Inaltech i MicroOhm, que estan fent ús de les seues impressores 3D per produir viseres de seguretat; la Cooperativa Vinícola Onteniense, que ha donat al voltant de 70 mascaretes; o Tejidos Mila Rosa, que està elaborant 2000 mascaretes tèxtils, en els tres casos per a donar-les de manera desinteressada a l’Ajuntament per tal que distribuisca este material entre els efectius d’emergències.

La primera tinent d’Alcalde, Natàlia Enguix, explicava que el material arreplegat per l’Ajuntament serà subministrat a la Policia Local, Protecció Civil, Operaris de Serveis Municipals i Neteja; i auxiliars d’ajuda a domicili tant municipals com d’associacions com ara AFAO, AMCO o les residències de persones majors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here