Jorge Martínez ‘Aspar’ compra amb Juan Roig el circuit de Guadassuar que portarà el nom del pilot

0
3565
Circuit de Guadassuar.

‘Aspar’ és el màxim accionista de la societat que ha adquirit el circuit, la qual compta amb Juan Roig, el banquer Paul Gomero i Grupo Àtica, entre altres, com a inversors

Jorge Martínez ‘Aspar’ ha adquirit, al costat d’un grup d’inversors, el circuit de Guadassuar, que rebrà el nom de Circuit Aspar. La societat, que compta amb la participació minoritària de Juan Roig, el banquer Paul Gomero i Grup Àtica, entre altres, té l’objectiu de rehabilitar les instal·lacions per a, quan siga possible, reobrir el circuit i poder començar a treballar en ell impulsant la formació de nous talents i retornant als aficionats al món del motor un espai en el qual poder practicar el seu esport.

El complex ocupa 350.000 metres quadrats i està dividit en quatre àrees: un circuit principal amb 2.200 metres de corda; un circuit de karting amb 850 metres de corda; un circuit de terra amb 1.100 metres de corda; i un drift i escola de conducció viària amb una superfície de 18.000 metres d’asfalt.

Segons paraules de Jorge Martínez “Aspar”: “Estem molt il·lusionats de poder tornar a posar en marxa aquest projecte del circuit de Guadassuar, que és una gran oportunitat per al nostre esport. El circuit servirà com a llançadora de joves talents amb els quals continuar potenciant la pedrera de pilots valencians i espanyols”.

“En la Comunitat Valenciana tenim la millor afició d’Espanya i volem continuar donant-los grans satisfaccions amb aquest suport als joves pilots, que ens donaran moltes alegries en el futur. Per a mi, personalment, es tracta a més de tornar a les meues arrels, a Guadassuar, on vaig córrer la meua primera carrera en 1979 i des d’on vull continuar retornant a aquest esport tot el que m’ha donat en els meus més de 40 anys de carrera”, afig.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí