Jordi Mayor optarà a la reelecció com a alcalde de Cullera pel PSPV

0
769
Jordi Mayor amb militants socialistes de Cullera

Serà la tercera vegada que Mayor es presenta com a cap de llista dels socialistes de Cullera, aspirant a una majoria absoluta de la que es va quedar a les portes en 2015

Jordi Mayor optarà a la reelecció com a alcalde de Cullera pel PSPV. El partit l’ha confirmat com a candidat a l’alcaldia i el mateix Mayor ha anunciat en les xarxes socials que encapçalarà la llista socialista.

En un post de Facebook, Mayor ha manifestat: “Representem un projecte col·lectiu que ha canviat Cullera en poc de temps. Però encara tenim per davant molt més treball. Vull comunicar-vos que he sigut designat de nou pel meu partit candidat a l’alcaldia de Cullera”.

El líder dels socialistes de Cullera ha afegit que “és un honor poder representar a tanta gent que treballa de valent per canviar les coses”. No obstant això, ha deixat clar que la seua prioritat ara és centrar-se en el govern. Les eleccions “seran el maig de 2019, ara cal seguir fent de Cullera un poble millor”.

Serà la tercera vegada que Mayor opte a l’alcaldia. En 2011, va encapçalar la candidatura socialista aconseguint un important increment de la representació municipal en passar de 5 a 9 regidors, quedant-se a 200 vots de trencar la llavors majoria absoluta del Partit Popular.

En 2015 Jordi Mayor va tornar a ser el candidat i va aconseguir una històrica victòria per als socialistes que no es repetia des de 1991 aconseguint 10 regidors, quedant-se a escassos vots de la majoria absoluta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here