Joan Ureña, de l’IES Jaume I, guanya l’XI Premi de Joves Electricistes d’ASELEC de València

0
625
Electricista
Ureña ha superat amb èxit diferents fases

L’albaidí Joan Ureña, estudiant de l’IES Jaume I d’Ontinyent, ha obtingut el primer premi de l’XI edició del Concurs de Joves Electricistes, organitzat per l’Assocaició d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics i de Telecomunicacions (ASELEC), intregrada dins Coeval a la Vall d’Albaida. Després de rebre el guardó el jove estudiant representarà a la província de València en el concurs estatal de joves electricistes que se celebrarà en octubre de 2010 en Madrid amb motiu de la fira de material elèctric MATELEC.

Joan Ureña, que forma part de la segona promoció del Cicle Formatiu d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques de l’IES Jaume I, va estar assessorat per la seua participació en el concurs pel professor del Departament d’Electricitat i Electrònica, Robert Asensio.

Ureña va haver de superar una primera fase pràctica en la que havia d’executar la instal·lació de la sala d’estar d’un habitatge unifamiliar amb enllumenat per control de presència, control de persianes i aire condicionat i instal·lacio de xarxa d’accés a Internet i senyal de TDT. En esta primera fase va ser l’únic concursant que conclou la prova dins l’horari previst. La segona fase va ser una prova tipus test sobre REBT, ICT i instal·lacions domòtiques.

Sergio Pomar, representant d’ASELEC a la Vall d’Albaida, ha manifestat la satisfacció del sector perquè “apostem per la innovació i la competitivitat i ambdues depenen en gran part de la preparació dels professionals per això és un motiu d’orgull, que ens ompli d’esperança, el que un estudiant haja obtingut este guardó”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here