Joan Sanchis serà el diputat provincial d’Ontinyent per la Vall ens Uneix

0
239
Joan Sanchis, Jorge Rodríguez i Natalia Enguix

Jorge Rodríguez destaca que la llibertat de comptar amb una marca pròpia permet deure obediència “només a la ciutadania”

Joan Sanchis, regidor de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent i membre de La Vall Ens Uneix, serà el diputat representant del partit judicial d’Ontinyent a la Diputació de València en la legislatura que ara comença. Sanchis, que era elegit ahir dimecres per la unanimitat dels 28 regidors i regidores de La Vall Ens Uneix obtinguts a la comarca als últims comicis municipals, compareixia hui en roda de premsa junt a l’alcalde d’Ontinyent i líder de la formació, Jorge Rodríguez, i la també regidora i membre del partit Natalia Enguix.

Jorge Rodríguez felicitava Sanchis i destacava que “estem davant un fet molt important per a la ciutat, perquè va a ser la primera vegada a la història en què tindrem un diputat que només deurà obediència a la ciutadania d’Ontinyent i La Vall d’Albaida. Comptar amb una marca pròpia ens permetrà defensar els interessos de la ciutat i la comarca sense cap interès partidista”. L’alcalde incidia en què “anem a fer valdre l’agenda d’Ontinyent i La Vall d’Albaida a les institucions superiors, però també anem a fiscalitzar el treball que es realitze i a vetllar perquè continue el canvi que va haver la passada legislatura i que es tracte igual a tots els pobles i les subvencions s’atorguen seguint criteris objectius”, assenyalava.

Joan Sanchis agraïa “el suport massiu dels veïns i veïnes d’Ontinyent i de localitats com El Palomar i Bufali, perquè gràcies a ells i elles hem aconseguit el diputat i ara podrem defensar els seus interessos a València”. El nou diputat comarcal avançava que “anem a treballar per aconseguir les subvencions a que tenim dret als nostres municipis, i també volem ser la corretja de transmissió amb les associacions i empreses perquè obtinguen els màxims beneficis que puguen haver. La nostra vocació es comarcalista i anem a treballar per defensar sempre els interessos especialment d’Ontinyent però també de tota La Vall d’Albaida”, afegia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here