Joan Sanchis serà el diputat provincial d’Ontinyent per la Vall ens Uneix

0
645
Joan Sanchis, Jorge Rodríguez i Natalia Enguix

Jorge Rodríguez destaca que la llibertat de comptar amb una marca pròpia permet deure obediència “només a la ciutadania”

Joan Sanchis, regidor de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent i membre de La Vall Ens Uneix, serà el diputat representant del partit judicial d’Ontinyent a la Diputació de València en la legislatura que ara comença. Sanchis, que era elegit ahir dimecres per la unanimitat dels 28 regidors i regidores de La Vall Ens Uneix obtinguts a la comarca als últims comicis municipals, compareixia hui en roda de premsa junt a l’alcalde d’Ontinyent i líder de la formació, Jorge Rodríguez, i la també regidora i membre del partit Natalia Enguix.

Jorge Rodríguez felicitava Sanchis i destacava que “estem davant un fet molt important per a la ciutat, perquè va a ser la primera vegada a la història en què tindrem un diputat que només deurà obediència a la ciutadania d’Ontinyent i La Vall d’Albaida. Comptar amb una marca pròpia ens permetrà defensar els interessos de la ciutat i la comarca sense cap interès partidista”. L’alcalde incidia en què “anem a fer valdre l’agenda d’Ontinyent i La Vall d’Albaida a les institucions superiors, però també anem a fiscalitzar el treball que es realitze i a vetllar perquè continue el canvi que va haver la passada legislatura i que es tracte igual a tots els pobles i les subvencions s’atorguen seguint criteris objectius”, assenyalava.

Joan Sanchis agraïa “el suport massiu dels veïns i veïnes d’Ontinyent i de localitats com El Palomar i Bufali, perquè gràcies a ells i elles hem aconseguit el diputat i ara podrem defensar els seus interessos a València”. El nou diputat comarcal avançava que “anem a treballar per aconseguir les subvencions a que tenim dret als nostres municipis, i també volem ser la corretja de transmissió amb les associacions i empreses perquè obtinguen els màxims beneficis que puguen haver. La nostra vocació es comarcalista i anem a treballar per defensar sempre els interessos especialment d’Ontinyent però també de tota La Vall d’Albaida”, afegia.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Montitxelvo acollirà dissabte la 31a Trobada d'Escoles en Velencià de la Vall d'Albaida

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here