Joan Sanchis prendrà possessió com a diputat provincial per defensar els interessos «de tota la Vall d’Albaida»

0
692
Joan Sanchis, Jorge Rodríguez i Natalia Enguix

Des de la Vall ens Uneix es destaca que “serà la primera vegada a la història en què la comarca tindrà un diputat que només deurà obediència a Ontinyent i La Vall d’Albaida”

Joan Sanchis, regidor de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, serà el primer diputat provincial per La Vall Ens Uneix, càrrec del qual prendrà possessió aquest dimecres pel partit judicial d’Ontinyent.

Des de la formació encapçalada per Jorge Rodríguez s’ha destacat que “serà la primera vegada a la història en què la comarca tindrà un diputat que només deurà obediència a Ontinyent i La Vall d’Albaida. Comptar amb una marca pròpia ens permetrà defensar els interessos de la ciutat i la comarca sense cap interès partidista”, explicaven. El nou diputat comarcal avançava que “anem a treballar per aconseguir les subvencions a que tenim dret als nostres municipis, i també volem ser la corretja de transmissió amb les associacions i empreses perquè obtinguen els màxims beneficis que puguen haver. La nostra vocació es comarcalista i anem a treballar per defensar sempre els interessos especialment d’Ontinyent però també de tota La Vall d’Albaida”, afegia.

El ple de constitució de la nova corporació provincial, a la que prendran possessió els diputats i diputades que representaran a la institució els propers 4 anys, tindrà lloc a les 12:00 al Palau de la Batlía, on Sanchis tindrà torn de paraula i serà l’únic representant d’una formació al marge dels grans partits.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí