Joan Sanchis encapçala la candidatura de Compromís de Benigànim

0
1037
Imatge dels membres integrants de la candidatura de Compromís per Benigànim
Imatge dels membres integrants de la candidatura de Compromís per Benigànim

Divendres passat es va produir el debut de Compromís en el panorama polític de Benigànim amb la presentació de la candidatura que encapçalarà el jove economista Joan Sanchis, seguit per l’escriptor i professor de valencià Josep Enric Calero.

Des de la coalició s’ha explicat que la candidatura “és el resultat de gairebé un any de treball continu a través de diferents assemblees obertes a les quals han pogut assistir tots els veïns i veïnes de la població”. Així cal destacar que en la mateixa candidatura s’han integrat membres del col·lectiu d’Esquerra Unida que també apuntava la seua presència municipal, i que finalment ho farà a través de Compromís.

Entre els principals punts com implementar una gestió més eficient de les finances municipals, la dinamització del comerç o l’aposta per la sostenibilitat i els espais verds. L’equip integrant de la candidatura estarà encapçalat pel candidat a l’alcaldia Joan Sanchis, economista de formació i estudiant de màster. En segon lloc, l’acompanyarà l’escriptor i professor de valencià, Josep Enric Calero. El tercer i quart lloc seran per Tatiana López, una jove estudiant de Dret, i Pilar Alabort, treballadora del sector del turisme.

Llista íntegra de la candidatura de Compromís per Benigànim:

1. Joan Sanchis i Muñoz
2. Josep Enric Calero Martí
3. Tatiana López Segura
4. Pilar Alabort Pla
5. Ricard Garcia Císcar
6. Maria Carmen Alabort Honrubia
7. Ferran Llario Sempere
8. Maria Amparo Tormo Albert
9. Vicent Murillo Tudela
10. Raúl Oltra Benavent
11. Carmen Muñoz López
12. Antonio Pardiñas Vidal
13. Celia Burgos Vañó
Suplent: Juan Antonio Murillo Benavent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here