Joan del Tamborí i Carlos d’Albuixech, últims campions individuals de galotxa

0
1484

En la vesprada de huí dissabte, aquests jugadors han aconseguit els trofeus de segona i tercera categoría B del 7é Campionat Autonòmic Individual de Galotxa.

La vesprada ha començat amb la final de tercera B, en la que el jugador local Carlos ha aprofitat el seu major coneixement de la canxa de joc, per a guanyar de manera contundent en el marcador, que no en joc, davant Daniel del CPV Borbotó. Ja que la partida ha estat més disputada del que dona a entendre el resultat final.

Pero el tancament de la competició ha corregut a càrrec de la final de la divisió de plata, en la que s’ha proclamat campió Joan del CPV Tamborí de Valencia, davant de Carlos del CPV Marquesat. En els primers compasos la partida ha estat nivellada, amb alternances al marcador, pero aplegant a la igualada a 35. A partir d’eixe moment, el guanyador de la final ha anat sumant més parcials que el seu rival, quedant finalment el marcador en un 70 a 55 favorable a Joan.

Els trofeus i detalls per a cada jugador i feridor han estat lliurats per l’alcalde d’Albuixech, Pepe Andreu, pel regidor d’esports d’Albuixech, Julio del Toro, i el vicepresident federatiu, Conrado Ferrando.

 

Final Tercera B:

Carlos Dolz CPV Albuixech (feridor Carlos Dolz sr.) – 70

Dani Andujar CPV Borbotó (feridor Vicent Estellés) – 35

 

Final Segona:

Joan Fons CPV Tamborí (feridor Joan Gregori) – 70

Carlos Donat CPV Marquesat (feridor Felix Monzó) – 55

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí