Joan Carles Pérez renuncia a l’alcaldia de Canals i cedeix el testimoni a Ricardo Requena

0
911
Imatge del ple de Canals

En arribar-se a l’equador de legislatura es produeix el relleu a l’alcaldia de Canals acordat entre Compromís i Gent de Canals

El fins ara alcalde de Canals, Joan Carles Pérez es va acomiadar ahir, després de dos anys, de l’alcaldia de Canals en un ple extraordinari en el qual va oficialitzar la seua renúncia al càrrec.Dijous, i com estava acordat al pacte entre Gent de Canals i Compromís, Ricardo Requena assumirà el testimoni i prendrà possessió com alcalde pel que resta de legislatura.

En la sessió, que va ser un resum dels seus dos anys de mandat, Pérez va rebre els elogis i reconeixement de tots els membres de l’actual equip de govern, que van destacar d’ell el seu saber fer, la seua disponibilitat, així com la seua proximitat i dedicació al càrrec i a Canals.

Pérez va iniciar la seua intervenció al·ludint a les dificultats amb les quals es va topar el seu govern per a superar els “molts obstacles” heretats de l’anterior etapa. Així mateix, remarcà la unitat i el treball en equip del, del que va dir sentir-se orgullós i va destacar l’impuls de dues àrees prioritàries: Serveis Socials i Promoció Socioeconòmica.

José Ramón Garrido d’EU, va agrair a l’ex-primer edil, no sols la seua llavor com a alcalde sinó també la seua voluntat de diàleg. Vicent Tornero, portaveu de Reiniciem, va definir a Pérez com “una persona pròxima, plana i accessible”. Toni Sánchez, portaveu de Compromís, va afirmar que els últims dos anys són “la culminació d’un treball que porta fent des de fa 16 anys com a regidor de manera coherent”. Requena de Gent de Canals va dir que “ha sabut donar la cara i prendre decisions de calat”. Toni Orea del PSPV, va fer un balanç positiu de l’equador de la legislatura.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament de Canals organitza un concurs de grafitis per al mes d'octubre

Per la seua banda, Toni Pérez, portaveu del PP, també va reconéixer la tasca desenvolupada per Joan Carles Pérez.

Finalment, el fins ahir alcalde de Canals, visiblement emocionat, va voler agrair a tots els membres de la corporació les seues paraules i els va emplaçar a continuar treballant com ho han fet fins ara.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here