Joan Amèric i Ximo Tébar en concert a Sagunt a Escena

0
1225
Joan Amèric

Sota l’espectacle ‘Nit de sons i cançons de la Mediterrània’ els espectadors podran escoltar dos dels músics valencians que gaudeixen de més reconeixement

Sagunt a Escena ofereix aquest dijous l’espectacle ‘Nit de sons i cançons de la Mediterrània’, protagonitzat per Joan Amèric i Ximo Tébar, artistes valencians que marquen tendència en els seus respectius estils. Els dos artistes interpretaran el seu repertori i finalitzaran actuant conjuntament.

L’obra del cantautor Joan Amèric destaca pel protagonisme de la veu en les cançons, una veu caracteritzada per la diversitat d’estils musicals en què es mou i per la força lírica dels seus textos, de temàtica amorosa i compromesa.

Al Teatre Romà de Sagunt interpretarà, en format de grup, l’espectacle ‘DirectaMENT’, una proposta que exposa, des d’angles sonors actuals cançons clàssiques del seu repertori. El cantant introduirà al concert de Sagunt detalls inèdits del seu pròxim disc, que amplien el seu particular univers expressiu habitat per sirenes, idees i somnis.

Ximo Tébar, premi al millor solista de jazz pel Ministeri de Cultura, és guitarrista, professor, compositor i productor y, al llarg de la seua carrera, ha evolucionat de la tradició del Bebop fins a certs matisos del pop, passant per la incorporació de diferents influències com els aires flamencs.

El reconeixement de la premsa especialitzada internacional com a músic experimental, progressiu i innovador li ha permès ser distingit com el creador del ‘son mediterráneo’ (fusió de jazz i flamenc amb aroma mediterrània). Al concert de Sagunt presentarà el seu nou disc ‘Soleo’ The New Son Mediterráneo, que celebra vint-i-cinc anys de discografia, treball i investigació al voltant de la fusió i del mestissatge del jazz i les músiques mediterrànies.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí