Jesús Pla aspirará a un tercer mandat amb Compromís com a alcalde d’Agullent

0
756
Jesús Pla
Jesús Pla

L’alcalde d’Agullent, Jesús Pla, tornarà a encapçalar la llista de Compromís a les pròximes eleccions municipals, aspirant així a un tercer mandat consecutiu en la localitat. L’elecció de Pla va ser acordada per unanimitat el col·lectiu de Compromís del municipi el passat cap de setmana.

Nascut a Agullent el 1973, Jesús Pla, alcalde des de 2007, és llicenciat en Dret per la Universitat de València i advocat en exercici. Va obtenir la seua primera acta de regidor als comicis municipals de 2003 i va ser portaveu del grup municipal del Bloc d’Agullent durant aquella legislatura. A les següents eleccions de maig de 2007, el Bloc va quasi doblar la seua representació i amb 5 regidors dels 11 existents Pla va ser triat alcalde d’Agullent. Amb ell al front, els valencianistes , a les darreres eleccions de 2011, van assolir una contundent majoria que va sumar 8 dels 11 regidors del municipi. Actualment, a més, és el portaveu de Compromís a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Jesús Pla es mostra il·lusionat en què el pròxim 24 de maig els agullentins i agullentines tornaran a confiar majoritàriament en la candidatura que encapçala i que estarà integrada tant per actuals membres del seu equip com per noves incorporacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here