Javier Cabedo, nou president de l’empresarial de la Vall d’Albaida COEVAL

0
2578
Javier Cabedo president de COEVAL, i el seu predecessor, Rafael Pla

Cabedo substitueix a Rafael Pla, qui ha estat 12 anys al capdavant de COEVAL, duent així a terme un relleu generacional en el col·lectiu empresarial

Javier Cabedo, fins ara vicepresident de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) serà el nou president de l’associació pels pròxims quatre anys. Així serà després que l’assemblea de COEVAL acordara per unanimitat donar suport a la candidatura de Cabedo, l’única presentada en el procés. La junta directiva triada comptarà amb dos nous vicepresidents: l’empresari de l’Olleria, Manuel Martínez, serà el vicepresident primer, i Fernando Pomar, el vicepresident segon.

D’esta forma Cabedo pren el relleu de Rafael Pla després de 12 anys al capdavant de la presidència de COEVAL, qui havia anunciat fa temps a la seua Junta Directiva la seua intenció de donar pas a un relleu generacional que considera adequat per al bon funcionament de totes les organitzacions.

Rafael Pla en el transcurs de l’Assemblea va intervenir per a mostrar el seu agraïment a tots els seus companys de Juntes Directives que li han ajudat a completar aquesta etapa al capdavant de COEVAL. Va fer un breu repàs a temes importants per al territori que s’havien aconseguit amb l’aportació de COEVAL i va demanar que es mantinguera el nivell de compromís social i territorial que les empreses associades a COEVAL han mantingut fins hui, ja que açò és fonamental per a seguir enfortint a COEVAL com a associació representativa dels diferents sectors i poblacions de la comarca de la Vall d’Albaida

Després de la seua intervenció van prendre la paraula Sergio Pomar i Manuel Martínez els quals van expressar el seu agraïment i el de les empreses associades a COEVAL per la dedicació i lliurament de Rafael Pla durant els 12 anys en els quals ha estat al capdavant de l’Associació. Van coincidir a valorar que “el bon empresari no és el que es dedica únicament a guanyar diners, sinó que està compromès amb la millora del seu entorn social i territorial, i açò, Rafael Pla ho ha portat a la pràctica, havent de ser un referent per a les noves generacions d’empresaris amb les quals explica el territori”.

Per la seua banda Javier Cabedo va agrair el suport rebut a la seua persona i als components de la seua nova junta directiva i va tenir paraules de reconeixement a la tasca desenvolupada per Rafael Pla al capdavant de COEVAL durant els 12 anys en els quals ha sigut President. Per açò compta amb ell i amb directius que han estat al costat d’ell en aquests passats anys ja que la seua experiència és necessària per a abordar els importants reptes que el territori té en els pròxims anys.

La seua presidència vol que servisca per a impulsar dues qüestions essencials per a COEVAL: la comarcalització de l’Associació obrint les portes a les empreses dels 34 municipis de la Vall d’Albaida perquè s’associen i participen activament en la mateixa, i el seu autofinançament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here