Jaime Peris, nou secretari d’organització comarcal del PSPV de la Vall d’Albaida

0
3042
Rebeca Torró i Jaime Peris, dirigents del PSPV d'Ontinyent

Peris, un dels pocs regidors socialistes que no van seguir a Jorge Rodríguez en el seu nou partit, substitueix en el càrrec a Jordi Vila un dels impulsors de la formació independent

Aquest dilluns el PSPV de la Vall d’Albaida va celebrar el seu Comité Comarcal en el qual es va escollir a Jaime Peris com a secretari d’Organització. Peris substitueix en el càrrec a Jordi Vila, alcalde del Palomar que va deixer el partit socialista posant-se al costat de Jorge Rodríguez per impulsar el partit independent La Vall d’Albaida ens Uneix.

Peris és un dels quatre regidors (junt amb Rebeca Torró, Matilde Francés i Patricia Folgueras) que no van seguir a Rodríguez en la nova etapa dins de la Vall d’Albaida ens Uneix. A més a Jorge Rodríguez va retirar les delegacions a Peris en les últimes setmanes de la legislatura «per absentisme» en les seues funcions com a regidor d’Urbanisme.

Al comité comarcal va assistir la secretària provincial del PSPV, Mercedes Caballero, i va posar en valor el suport que el PSPV ha mostrat a la comarca fins i tot “en els moments més difícils” i afirmava que «s’ha de continuar treballant i creant estratègies conjuntes entre les diferents administracions per a assegurar un partit fort que treballe amb la ciutadania».

El Secretari Comarcal, Antonio Esquinas va presentar l’informe polític en el qual va apuntar que «el partit ha de treballar per augmentar la representació en tots els municipis de la Vall i continuar defensant els valors socialistes per a aconseguir en les pròximes eleccions de 2023 presentar candidatura en tots els municipis de la comarca».

Finalment, Caballero va recordar que l’Executiva Provincial és “l’executiva de tots i totes, aquella que està al servei de cadascun dels municipis de la província” i va destacar la presència del PSOE en el govern, central, autonòmic i en la Diputació.

Per la seua banda Rebeca Torró, secretària general del PSPV d’Ontinyent i Secretària Autonòmica d’Economia sostenible, va felicitar a Peris pel seu nomenament

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí