Ja és una realitat la rotonda d’accés al polígon Alcodar de Gandia

0
1811
Un dels moments de la presentació.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio; membres de la corporació municipal; representants empresarials i tècnics municipals, han visitat la nova rotonda d’accés al polígon Alcodar una vegada han finalitzat les obres.

El projecte es va licitar per 1,6 milions d’euros i va ser adjudicat a l’empresa Pavasal, per un cost final d’1.300.000 €. L’obra ha estat possible gràcies a subvenció de 700.000 euros del Ministeri de Foment i l’aportació de 600.000 € de fons municipals.

La nova infraestructura compleix les necessitats sol·licitades pel sector empresarial durant més de tres dècades. El polígon Alcodar alberga a més de 200 empreses i compta amb 2.500 treballadors, segons apunten fonts municipals.

Els treballs han significat la dignificació i millora visual de l’accés Nord a la ciutat i el seu principal polígon. “L’anterior accés generava problemes, no comptava amb les millors condicions de seguretat, era de difícil accés i quan patíem fortes pluges, s’inundava. A més, l’espai ha estat convertit en una zona més amable i verda alhora que millorem l’accessibilitat al barri de Santa Anna on estem apostant de manera clara amb la futura arribada del Palau de Justícia” va afirmar Diana Morant.

“Estem molt contents d’haver représ aquest conveni i de tindre la necessària interlocució entre l’Ajuntament de Gandia i el Govern d’Espanya gràcies a la Delegació del Govern. Com a alcaldessa vull agrair la feina dels empresaris per la seua aportació a l’economia municipal. No hi ha millor manera d’encertar que parlar amb els empresaris i atendre les seues sol·licituds” “Les obres sempre poden generar alguns problemes però des del primer dia van entendre l’envergadura de l’obra i entre tots aconseguim que les molèsties foren les mínimes”.

Finalment, Morant ha recordat que a aquestes obres se sumen les realitzades gràcies a l’ajuda del IVACE amb un import de més d’1.000.000 €, a les quals caldrà sumar els nous ajuts que han estat sol·licitades a l’IVACE per valor de 400.000 €. “Tal com ens hem compromés, arribe l’import que arribe, l’Ajuntament posarà la resta per complir amb les necessitats dels polígons de la ciutat”.

Per la seua banda, Juan Carlos Fulgencio ha afegit que “el compromís del Govern d’Espanya amb els veïns i veïnes de Gandia és total i absolut. Per a nosaltres és una satisfacció la complicitat que tenim amb el govern de Diana Morant i totes les seues peticions són ben rebudes. Gandia és una ubicació estratègica en el desenvolupament de la Comunitat Valenciana i seguirem treballant en una altra sèrie d’actuacions per millorar la vida dels ciutadans, sempre tenint en compte les opinions dels principals implicats”

Joan Pablo Tur, president d’Aesafor va afirmar que “hui és un dia per agrair i celebrar perquè per fi, després de gairebé 35 anys reclamant, tenim la solució a un problema que no només afectava el sector industrial sinó que també implicava a tots els ciutadans de Gandia” “Vull recalcar la feina de tots: Govern Central, Autonòmic, Local, empresa constructora, tècnics municipals i als mateixos empresaris”.

Finalment, Miguel Todolí va qualificar la jornada com “un dia important per als polígons i les àrees industrials de la ciutat. Volem agrair a totes les administracions la tasca conjunta que estem fent per tindre unes àrees industrials òptimes i que siguen un referent. És una entrada que millora tots els aspectes de la zona”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here